fbpx

Canadian Open: Παρούσα η Σερίνα Γουίλιαμς

Canadian Open: Παρούσα η Σερίνα Γουίλιαμς

Οι 41 από τις κορυφαίες 43 στην παγκόσμια κατάταξη δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορόντο.

Η Σερίνα Γουίλιαμς γνώρισε τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον και αναζητά ένα καλό αποτέλεσμα σε ένα τουρνουά στο οποίο έχει πάρει τον τίτλο τρεις φορές. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι η Αμερικανίδα δήλωσε συμμετοχή στο καναδικό όπεν του Τορόντο, στο οποίο θα πάρει μέρος για πρώτη φορά η Έμμα Ραντουκάνου.

 Οι μοναδικές δύο παίκτριες από τις πρώτες 43 στην παγκόσμια κατάταξη που δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι η Ελίνα Σβιτολίνα και η Άντζελικ Κέρμπερ. Αυτό σημαίνει ότι παρούσα θα είναι και η Ναόμι Οζάκα που όπως και η Ραντουκάνου, αυτό το τουρνουά θα αποτελέσει ουσιαστικά την αρχή της προετοιμασίας για το US Open.

 Η Γουίλιαμς έχει καλές αναμνήσεις από την συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς πέρα από τις τρεις κατακτήσεις τίτλους έχει φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά σε πέντε περιπτώσεις. Στον αντίποδα, υπάρχει και η ανάμνηση του 2019 όταν αποσύρθηκε από το ματς του τελικού απέναντι στη Μπιάνκα Αντρεέσκου μετά από 19 λεπτά παιχνιδιού εξαιτίας σπασμών στη μέση.

 Η νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, η Ίγκα Σφιόντεκ, πήρε όλους τους τίτλους WTA 1000 στα σκληρά κορτ αυτή την σεζόν και ελπίζει αν συνεχίσει αυτή την τάση και στον Καναδά. Η Ονς Ζαμπέρ έφτασε στον τελικό στα τελευταία δύο WTA 1000 και αναζητά τον τίτλο μετά την ήττα της στον τελικό του Γουίμπλεντον. Οι Καναδοί στηρίζουν τις ελπίδες τους στην 19χρονη Λέιλα Φερνάντεζ, τη νούμερο 1 της χώρας. Κάτοχος του τίτλου είναι η Ιταλίδα Καμίλα Τζόρτζι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις