fbpx

ATP Newport: Απογοητευμένος αλλά συνεχίζει ο Μάρεϊ

ATP Newport: Απογοητευμένος αλλά συνεχίζει ο Μάρεϊ

Η πορεία του στην σεζόν του γρασιδιού ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά του Νιούπορτ όπου ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Είναι γεγονός ότι η φυσική κατάσταση του Άντι Μάρεϊ έχει βελτιωθεί μέσα στη χρονιά ωστόσο ο άλλοτε νούμερο ένα του κόσμου δεν έχει πάρει τίτλο φέτος. Στο νούμερο 52 κόσμου πλέον αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Νιούπορτ, στο τελευταίο του τουρνουά αυτή την σεζόν στο γρασίδι, χάνοντας από τον νούμερο 42 Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

 Ο Βρετανός ελπίζει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων μετά την ήττα από τον Καζάκο και δήλωσε ότι για όσο θα συνεχίσει να νιώθει ότι βελτιώνεται θα συνεχίσει και να αγωνίζεται. «Προφανώς θέλω τα αποτελέσματα να βελτιωθούν», είπε ο 35χρονος Σκωτσέζος. «Αν περνούσα τον Μπούμπλικ θα είχα μάλλον μία καλή ευκαιρία στα ημιτελικά. Αισθάνομαι καλά σωματικά όμως και το να δίνω πολλά ματς είναι σημαντικό για εμένα. Υπήρχαν καλές στιγμές στο γρασίδι φέτος αλλά αυτή η ήττα κι εκείνη στο Γουίμπλεντον ήταν απογοητευτικές κι εκνευριστικές για εμένα αλλά πήρα και μία από τις καλύτερες νίκες μου στην Στουτγκάρδη».

 Ο Μάρεϊ παρουσιάζει άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη φέτος έχοντας πάρει μέρος σε 13 τουρνουά, ένας ακόμη λόγος αισιοδοξίας μετά τα τόσα πολλά και σοβαρά προβλήματα με το γοφό του. «Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι», πρόσθεσε. «Αν συνεχιστεί η πρόοδος θα συνεχίσω να παίζω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις