fbpx

Davis Cup: Ο Χιούιτ θέλει τον Κύργιο στην ομάδα της Αυστραλίας

Davis Cup: Ο Χιούιτ θέλει τον Κύργιο στην ομάδα της Αυστραλίας

Ο 27χρονος Νικ Κύργιος έχει ήδη αρνηθεί την πρόσκληση νωρίτερα φέτος ωστόσο ο Λέιτον Χιούιτ δεν θα εγκαταλείψει την ελπίδα.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Νικ Κύργιος και την πρόσφατη παρουσία του στον τελικό του Γουίμπλεντον ο Λέιτον Χιούιτ ο οποίος εξέφρασε άλλη μία φορά την επιθυμία να τον δει να αγωνίζεται για την Αυστραλία στο Davis Cup. Ο Χιούιτ είναι ο αρχηγός της ομάδας και ήδη νωρίτερα φέτος του έκανε πρόταση, μία πρόταση ωστόσο που δεν έγινε αποδεκτή. «Σίγουρα θα θέλαμε να τον δούμε να παίζει για εμάς», είπε στο Reuters. «Θα είμαστε μία πολύ δυνατότερη ομάδα αν είναι διαθέσιμος και μπορεί να αγωνιστεί για εμάς και αποτελεί επιλογή τόσο για το μονό όσο και για το διπλό, με το τελευταίο να είναι σημαντικό σε αυτή τη μορφή διοργάνωσης».

 Κάτοχος δύο τίτλων Γκραν Σλαμ, ο Χιούιτ έδωσε συγχαρητήρια στον Κύργιο για τα επιτεύγματά του στην σεζόν του γρασιδιού. «Βαθιά μέσα του θα παραμένει απογοητευμένος που βρέθηκε τόσο κοντά αλλά δεν τα κατάφερε. Όλοι γνωρίζουν τη δύναμη και το στιλ παιχνιδιού που διαθέτει και τις ικανότητές του. Πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίσει να πιστεύει στον εαυτό του», πρόσθεσε. «Όπως του είπα όμως θα πρέπει να είναι εξαιρετικά υπερήφανος για τις επιδόσεις του τις τελευταίες δύο εβδομάδες και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν του γρασιδιού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις