fbpx

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Με όλα της τα αστέρια η Ινδία

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Με όλα της τα αστέρια η Ινδία

Η ασιατική χώρα παρουσιάζει ρόστερ εννέα αθλητών στο σκουός, μεταξύ αυτών και την 14χρονη Αναχάτ Σινχ.

Με μεγάλες προσδοκίες στο σκουός θα πάρει μέρος η Ινδία στους Αγώνες Κοινοπολιτείας που θα διεξαχθούν στο Μπέρμιγχαμ. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ατομικό και το διπλό μικτό, η Ντιπίκα Παλικάλ, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην αποστολή των εννέα αθλητών. Στο διπλό γυναικών η Ντιπίκα Παλικάλ θα παίξει με την Τζόσνα Τσινάπα ενώ συμπαίκτης της στο μικτό διπλό θα είναι ο Σαουράβ Γκοσάλ. Η Ντιπίκα Παλικάλ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει πάρει μέρος στο ατομικό από το 2019 και η συμμετοχή της μόνο στα διπλά δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Νούμερο 15 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Σαουράβ Γκοσάλ είναι ο Ινδός με την υψηλότερη θέση ενώ στις γυναίκες, η νούμερο 17 Τζόσνα Τσινάπα είναι η μοναδική από τη χώρα της που περιλαμβάνεται στις πρώτες εκατό. Η αποστολή περιλαμβάνει και την 14χρονη Αναχάτ Σινχ η οποία νωρίτερα φέτος πήρε τον ασιατικό τίτλο στις ηλικίες κάτω των 15 ετών.

Το σκουός περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των Αγώνων Κοινοπολιτείας από το 1998 ωστόσο η Ινδία πήρε το πρώτο της μετάλλιο μόλις το 2014 στην Γλασκόβη όταν Τζόσνα Τσινάπα και Ντιπίκα Παλικάλ πήραν το χρυσό στο διπλό γυναικών. Στην προηγούμενη διοργάνωση, εκείνη του 2018, οι δύο παίκτριες ηττήθηκαν στον τελικό με την Ντιπίκα Παλικάλ να παίρνει ένα ακόμα αργυρό μετάλλιο, στο μικτό διπλό με τον Σαουράβ Γκοσάλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις