fbpx

Wimbledon: Αποκλεισμός για Σάκκαρη

Wimbledon: Αποκλεισμός για Σάκκαρη

Για 6η φορά στην καριέρα της, σε ισάριθμες παρουσίες της στο Wimbledon, η Μαρία Σάκκαρη έμεινε εκτός 2ης εβδομάδας του λονδρέζικου Major.

Η Σάκκαρη, ηττήθηκε με straight sets από τη Νο103 τενίστρια του κόσμου, Τατιάνα Μαρία, γνωρίζοντας μια από τις πιο οδυνηρές ήττες της καριέρας της, κι ενώ στο 2ο set, βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 2-5.

Κάνοντας περισσότερα αβίαστα λάθη από όσα θα μπορούσε να ελέγξει, ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης, η Νο5 του ταμπλό ηττήθηκε με 6-3, 7-5 και αποκλείστηκε από την 34χρονη Γερμανίδα, μετά από 91 λεπτά αγώνα.

Για 1η φορά στην καριέρα της, η Τ.Μαρία θα αγωνιστεί στις “16” καλύτερες μιας Grand Slam διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τη φορμαρισμένη, Γέλενα Οσταπένκο.

Την κατάρα του Wimbledon δεν μπόρεσε να σπάσει ούτε φέτος, η δικιά μας Μαρία, που έχασε δυο set points στο 4-5 του 2ου set, κι ολοκλήρωσε την πορεία της στο τουρνουά, χάνοντας πέντε συνεχόμενα games!

Με 29 αβίαστα λάθη, σε αντίθεση με τα 12 της Γερμανίδας, ολοκλήρωσε τον αγώνα η Σάκκαρη, που παρά το γεγονός ότι ήταν εξαιρετική στα ανεβάσματά της στο φιλέ (29/41 κερδισμένους πόντους), έχασε το πιο… άνετο βολέ της ημέρας, στο 40-40 του τελευταίου game και δεν μπόρεσε να απειλήσει με break point.

Βέβαια, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα μπορούσε να μείνει στο ματς ακόμη κι αν έφτανε σε break point, διότι, την πλήγωσε πολύ η αναποτελεσματικότητά της σε αυτό το κομμάτι του ματς. Με 1/7 ευκαιρίες τελείωσε τον αγώνα η 26χρονη, σε αντίθεση με τις 3/5 της Μαρία.

Με αυτή την πικρή ήττα, η Σάκκαρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για φέτος στο γρασίδι, μετρώντας επτά νίκες και τέσσερις ήττες, στα τέσσερα τουρνουά που αγωνίστηκε. Το… “αχ”, όμως, που μένει σε όλους, για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε να προχωρήσει στο Λονδίνο φέτος, είναι μεγάλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις