fbpx

Πανελλήνιο: Απόλυτος κυρίαρχος ο Θάνος

Πανελλήνιο: Απόλυτος κυρίαρχος ο Θάνος

Ο Αριστοτέλης Θάνος στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για 3η συνεχόμενη χρονιά, κερδίζοντας τον Γιάννη Ξυλά την Κυριακή (19/6), στο rematch του περυσινού τελικού στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.

Ο Θάνος, που προπονείται στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με 6-4, 6-2, έκαμψε την αντίσταση του Νο2 του ταμπλό, Ξυλά, πανηγυρίζοντας το εντυπωσιακό “three-peat”.

Ούτε set έχασε στη διοργάνωση ο Νο1 του ταμπλό, που έφτασε στον τίτλο κάνοντας έξι straight sets νίκες και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στον τελικό, απέναντι στον αθλητή του Αττικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης.

Αυτή ήταν η 3η σερί κατάκτηση του τροπαίου για τον Θάνο, που έχει κυριαρχήσει απόλυτα το 2020, το 2021 και το 2022 στη διοργάνωση.

Τελευταίος τενίστας που κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο, πριν τον Θάνο, είναι ο Χάρης Καπόγιαννης (2019).

Την 3η θέση κατέκτησε χωρίς να παίξει μικρό τελικό, ο Μιχάλης Σακελλαρίδης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, μιας και πέρασε με Walkover το εμπόδιο του Γιάννη Παπουνίδη (ΟΑ Θεσσαλονίκης), ο οποίος έμεινε στην 4η θέση του φετινού τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις