fbpx

Νότιγχαμ: Δύσκολη νίκη με ανατροπή για Σάκκαρη

Νότιγχαμ: Δύσκολη νίκη με ανατροπή για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη είχε ένα πολύ δύσκολο έργο στο Νότιγχαμ καθώς χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ για να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Νο109 Ρεμπέκα Μαρίνο με 1-6, 6-3, 6-3.

Έχοντας σε κακή μέρα το service της (53% στο 1ο service και 11 διπλά λάθη) η Σάκκαρη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αρκετές φορές στο παιχνίδι όμως βρήκε τις λύσεις κόντρα 31χρονη Μαρινό.

To 1ο set ήταν απογοητευτικό για την Ελληνίδα που είδε την αντίπαλό της να προηγείται πολύ γρήγορα και άνετα με διπλό break και 1-5. Η Μαρινό δεν έδωσε πολλά περιθώρια στην Μαρία και το κατέκτησε σε 24 λεπτά σερβίροντας εκπληκτικά.

Η Σάκκαρη κατάφερε να ανεβάσει το επίπεδό της στο 2ο set και να προηγηθεί με 5-3 παίρνοντας τις μπάλες για να ισοφαρίσει στο ματς. Στο 30-30 του 9ου game ωστόσο το ματς διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης. Η διακοπή κράτησε για 4 ώρες, αλλά όταν το ματς συνεχίστηκε, η Μαρία δεν έχασε χρόνο και κατευθείαν το 2ο set.

Τα πράγματα φάνηκαν να πηγαίνουν καλύτερα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που προηγήθηκε και στο 3ο set με break και 2-1. Η Μαρινό ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και πιέζοντας την Σάκκαρη πήρε το break πίσω φτάνοντας μάλιστα σε διπλό break point στο επόμενο game. H Μαρία παρέμεινε ψύχραιμη και κατάφερε να κρατήσει το service της στο πολύ σημαντικό αυτό game, σπάζοντας εκ νέου το service της Καναδής στο αμέσως επόμενο game για να βρεθεί μπροστά με 4-3.

Η Σάκκαρη δεν έχασε άλλο χρόνο και λίγη ώρα αργότερα “σφράγισε” την ανατροπή στο service της αντιπάλου της και προκρίθηκε στον προημιτελικό του Νότιγχαμ για 3η φορά στην καριέρα της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις