fbpx

Indian Wells: Ήττα και αποκλεισμός για Τσιτσιπά

Indian Wells: Ήττα και αποκλεισμός για Τσιτσιπά

Ο Τζένσον Μπρούκσμπι πήρε σπουδαία νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον 3ο γύρο του Indian Wells φτάνοντας στους “16” της διοργάνωσης.

Ο Μπρούκσμπι, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο βράδυ της Δευτέρας και επικράτησε 1-6, 6-3, 6-2 του Στέφανου Τσιτσιπά, πετυχαίνοντας την πρώτη Top 5 νίκη της καριέρας του.

Παράλληλα, εξασφάλισε την πρόκριση στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open όπου θα αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου και πρόσφατο φιναλίστ στο Ακαπούλκο, Κάμερον Νόρι ο οποίος κέρδισε με 3-6, 6-3, 6-1 τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

O Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ματς και με δύο breaks στο 2ο (2-0) και 6ο game (5-1) του εναρκτήριου σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε εύκολα στο προβάδισμα και έδειξε έτοιμος για την πρόκριση.

Η συνέχεια, όμως, ανήκε κατ’αποκλειστικότητα στον Τζένσον Μπρούκσμπι ο οποίος βελτίωσε πολύ το επιθετικό του παιχνίδι και κράτησε περισσότερο τη μπάλα από τη baseline, οδηγώντας σε περισσότερα αβίαστα λάθη τον Τσιτσιπά.

Ένα γρήγορο break στο 2ο game του 2ου σετ (2-0) ήταν αρκετό για τον 21χρονο άσο να φτασει στην ισοφάριση και να βάλει φωτιά στις εξέδρες του κεντρικού γηπέδου στο Tennis Garden της Καλιφόρνια.

Στο 3ο σετ ο Μπρούκσμπι ήταν ακόμα πιο επιβλητικός και ξεκίνησε με δύο σερί breaks για το 4-0. Λίγο αργότερα ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή του, τελειώνοντας το ματς με 21 winners και 30 αβίαστα λάθη ενώ ο Τσιτσιπάς είχε 19 και 33 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις