fbpx

Australian Open: Αποκλεισμός για Σάκκαρη 

Australian Open: Αποκλεισμός για Σάκκαρη 

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα  για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Η Σάκκαρη, έκανε αρκετά αβίαστα λάθη απέναντι στην πιο ψυχραιμη και αποτελεσματική Πεγκούλα, με την 27χρονη Αμερικανίδα να φτάνει στη νίκη με 7-6(0), 6-3 σε 1 ώρα και 35 λεπτά αγώνα στη Margaret Court Arena.

Το κακό ξεκίνημα της Σάκκαρη στο ματς ήταν προάγγελος γι’αυτό που θα ακολουθήσει καθώς η Μαρία έχασε τους πρώτους 8 πόντους του αγώνα και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια, η Ελληνίδα τενίστρια ανέκαμψε και κατάφερε να στείλει στο tie break το εναρκτήριο σετ, όμως εκεί η Πεγκούλα ήταν εντυπωσιακή και το κατέκτησε με 7-0.

Το γρήγορο break στο 4ο game (3-1) του 2ου σετ, έδωσε επιπλέον αέρα στην Πεγκούλα η οποία διατήρησε ελεγχόμενα το προβάδισμά της μέχρι το τέλος και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά της Μελβούρνης, όπου περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Μπάρτι-Ανισίμοβα.

Η Σάκκαρη, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, τελείωσε με 25 αβίαστα λάθη το ματς έχοντας και 20 winners καθώς και 2/6 κερδισμένα break points. Η Πεγκούλα είχε 17 λάθη, 28 winners και 3/5 breaks.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις