fbpx

Αγκέρε: “Θα είναι ένα συναρπαστικό και γεμάτο συγκινήσεις φινάλε τα World Surfing Games”

Αγκέρε: “Θα είναι ένα συναρπαστικό και γεμάτο συγκινήσεις φινάλε τα World Surfing Games”

Κατενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σέρφινγκ (ISA), Φερνάντο Αγκέρε, λίγο μετά την οριστικοποίηση της επιλογής του Πουέρτο Ρίκο, για να φιλοξενήσει τα World Surfing Games του 2024. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, πέρα από το δικό της… αυτόνομο κύρος, θα λειτουργήσει παράλληλα και ως ο χρονικά τελευταίος προκριματικός ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Οπότε, ως φινάλε μίας προκριματικής διαδρομής, αναμένεται να στρέψει όλα τα φώτα πάνω της.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στο Πουέρτο Ρίκο, έπειτα από την ιστορική διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το 1968 και το 1988. Τα ISA World Games του 2024 θα είναι ένα συναρπαστικό και γεμάτο συγκινήσεις φινάλε στην μάχη της Ολυμπιακής πρόκρισης, ενόψει των αδιαμφισβήτητα εξαιρετικά συναρπαστικά Ολυμπιακών Αγώνων που μας περιμένουν στην Ταϊτή (εκεί θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του σέρφινγκ).

Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για το κλείσιμο της προκριματικής πορείας από τα απίθανα κύματα του Πουέρτο Ρίκο. Οι φίλοι και συνεργάτες μας στο Πουέρτο Ρίκο, με επικεφαλής τον Ρίτσαρντ Κάριον, έχουν αποδείξει πως αποτελούν μία ενιαία κοινότητα και συνιστούν ένα προορισμό που αξίζει να διοργανώνει τις καλύτερες διοργανώσεις σέρφινγκ του κόσμου. Δεν έχω αμφιβολία πως αυτά τα World Surfing Games θα μείνουν αξέχαστα”, ανέφερε ο Αγκέρε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ