fbpx

Billabong Pro Pipeline: Στον “θρόνο” ο εντυπωσιακός Ρόμπινσον!

Billabong Pro Pipeline: Στον “θρόνο” ο εντυπωσιακός Ρόμπινσον!

Ο Τζακ Ρόμπινσον ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του Billabong Pro Pipeline, στη νήσο Οάχου της Χαβάης. Ο Αυστραλός σέρφερ, που έχει παραδοσιακά πολύ καλές εμφανίσεις στα barrel κύματα, εμφανίστηκε εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια του πρώτου σταθμού του WSL Championship Tour του 2023 και στο φινάλε επικράτησε στον τελικό του Λεονάρντο Φιοραβάντι για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Αυτή είναι η παρθενική νίκη του Ρόμπινσον στο Pipeline και συνολικά τέταρτη της καριέρας του στο Τουρ, με τις τρεις προηγούμενες όμως να έχουν έρθει την τελευταία διετία. Συγκεκριμένα, στον τελικό ο Αυστραλός συγκέντρωσε σκορ 9.17 (3.17+6.00) από τους κριτές, με τον Ιταλό αντίπαλό του να μένει στο 7.47 (4.00+3.47).

Αυτό το αποτέλεσμα φέρνει αυτομάτως βέβαια και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Τουρ, έχοντας ωστόσο… πολύ δρόμο μπροστά του στη σεζόν. Ο επόμενος σταθμός του WSL Championship Tour είναι το Hurley Pro Sunset Beach, που φιλοξενείται επίσης στη νήσο Οάχου και ξεκινά σχεδόν άμεσα, καθώς διεξάγεται το διάστημα 12-23 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ