fbpx

Alicante SUP Open: Όλα έτοιμα για την τελευταία παράσταση της σεζόν!

Alicante SUP Open: Όλα έτοιμα για την τελευταία παράσταση της σεζόν!

Το Alicante SUP Open θα έχει κομβικό χαρακτήρα, αφού πρόκειται για τον πέμπτο και τελευταίο σταθμό του APP World Tour και θα καθορίσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2022 σε άνδρες και γυναίκες. Όπως μαρτυρά και η ονομασία του αγώνα, θα διεξαχθεί στο Αλικάντε της Ισπανίας, με τις καιρικές συνθήκες στην παραθαλάσσια πόλη της Μεσογείου να είναι εξαιρετικά καλές, παρόλο που έχουμε μπει στον Δεκέμβριο.

Στη μάχη της βαθμολογίας, αν και στις γυναίκες τα πράγματα έχουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσει με την Έιπριλ Ζιλγκ να θέλει απλώς και μαθηματικά να επικυρώσει τον τίτλο, στους άνδρες το πεδίο είναι πολύ πιο ανοικτό. Ο Ίτσελ Ντελγκάδο θα μπει ως πρωτοπόρος της κατάταξης με 34.750 βαθμούς, όμως οι Κόνορ Μπάξτερ, Ράι Ταγκούτσι και Σούρι Αράκι βρίσκονται σε απόσταση βολής από τον Περουβιανό, ευελπιστώντας ο καθένας πως στο φινάλε θα μπορέσει να πάρει το τρόπαιο.

Η βαθμολογία σε άνδρες και γυναίκες.

Οι μάχες θα διεξαχθούν το διήμερο 11-12 Δεκεμβρίου, με την πρώτη ημέρα να έχει στο πρόγραμμα το sprint και τη δεύτερη ημέρα να είναι αφιερωμένη στο distance, δηλαδή τη μάχη των 11 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ