fbpx

Saquarema Surf Festival Junior: Νικήτρια στη… βραζιλιάνικη μάχη του τελικού η Ράουπ!

Saquarema Surf Festival Junior: Νικήτρια στη… βραζιλιάνικη μάχη του τελικού η Ράουπ!

Η Λάουρα Ράουπ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του Saquarema Surf Festival στην κατηγορία Junior των γυναικών. Η 16χρονη Βραζιλιάνα υπερίσχυσε σε έναν σπουδαίο μπρα-ντε-φερ της συμπατριώτισσάς της Τάινα Χίνκελ, κατακτώντας έτσι έναν από τους σπουδαιότερους τίτλους της καριέρας της.

Αν και στον μεγάλο τελικό συμμετείχαν τέσσερις σέρφερ, οι Ράουπ και Χίνκελ ήταν εκείνες που έδωσαν την ουσιαστική μάχη για το τρόπαιο. Εν τέλει. Με σκορ 15.00 (7.83+7.17) η Ράουπ ήταν αυτή που υπερίσχυσε, μιας και η Χίνκελ περιορίστηκε στο 14.10 (7.73+6.37).

Οι άλλες δυο σέρφερ του τελικού έμειναν χαμηλότερα, με την Περουβιανή Σολ Αγκίρε να έχει σκορ 10.40 (5.50+4.90) παίρνοντας την τρίτη θέση, ενώ η Βραζιλιάνα Λουάνα Σίλβα ακολούθησε ως τέταρτη με σκορ 10.30 (5.53+4.77).

Σημειώνεται πάντως πως η Χίνκελ ωφελήθηκε εξαιρετικά από τη δεύτερη θέση της, καθώς έτσι αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης της Προκριματικής Σειράς Τζούνιορ Λατινικής Αμερικής (Latin America Junior Qualifying Series), ενώ απομένει ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ