fbpx

Peel Pro Junior: Ανατρεπτικό φινάλε με νικήτρια την Χάρισον!

Peel Pro Junior: Ανατρεπτικό φινάλε με νικήτρια την Χάρισον!

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες νίκες της καριέρας της πανηγύρισε η Έλι Χάρισον. Η νεαρή Αυστραλή επικράτησε στον τελικό του Peel Pro Junior που έγινε στην Μαντούρα της δυτικής Αυστραλίας και τα κατάφερε κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε!

Μέχρι τις τελευταίες στιγμές του τελικού, η Σιέρα Κερ ήταν εκείνη που προηγούταν, έχοντας συγκεντρώσει σκορ 12.00 (7.00+5.00) από τους κριτές. Η Χάρισον που είχε καλύτερο σκορ σε κύμα το 6.75, έπιασε ένα ακόμη στα τελευταία δευτερόλεπτα, πήρε σκορ 6.00 από τους κριτές τη στιγμή που ακουγόταν η κόρνα της λήξης και με συνολικό σκορ 12.75 (6.75+6.00) πανηγύρισε τη νίκη.

Αυτός ήταν ο τρίτος φετινός τίτλος για την Χάρισον σε αγώνα των WSL Asia/Oceania Junior Series και καθώς αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της σειράς, η Αυστραλή πανηγύρισε και την πρωτιά στη γενική κατάταξη.

Η χαμένη του τελικού, η επίσης Αυστραλή Σιέρα Κερ, ολοκλήρωσε την Προκριματική Σειρά ως δεύτερη στην κατάταξη, οπότε Χάρισον και Σερ προκρίθηκαν μαζί στο WSL World Junior Championship που θα γίνει το 2023 στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ