fbpx

Siargao International Surfing Cup: Κυρίαρχος ξανά ο Τοκόνγκ!

Siargao International Surfing Cup: Κυρίαρχος ξανά ο Τοκόνγκ!

Πρωταθλητής του Siargao International Surfing Cup στέφθηκε… για άλλη μία φορά ο Τζον Μαρκ Τοκόνγκ! Ο Φιλιππινέζος αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας στη νήσο Σιαργκάο και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της καριέρας του στον πιο αγαπημένο του αγώνα. Μάλιστα, ο Τοκόνγκ ουσιαστικά διατήρησε τα σκήπτρα, αφού αυτός ήταν ο νικητής και το 2019, δηλαδή την ακριβώς προηγούμενη χρονιά που διεξήχθη ο συγκεκριμένος αγώνας.

Στον μεγάλο τελικό, ο Φιλιππινέζος σέρφερ είχε δύσκολο έργο, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό Ονέι Ανουάρ από την Ινδονησία. Ωστόσο, ο Τοκόνγκ έβγαλε σκορ 15.80 (8.00+7.80) αφήνοντας οριακά πίσω του τον ανταγωνιστική του -και καλό του φίλο- ο οποίος έμεινε στο 14.15 (7.25+6.90).

Συνολικά για τον Τοκόνγκ αυτή ήταν η τέταρτη παρουσία του σε τελικό στον αγώνα του Σιαργκάο, με την πρώτη από τις τρεις νίκες του να χρονολογείται το 2015. Υπενθυμίζεται πως φέτος αυτός ο διαγωνισμός λειτούργησε παράλληλα και ως σταθμός της Προκριματικής Σειράς Ασίας (Asia Qualifying Series) για το World Surf League.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ