fbpx

Surfing For Hope Longboard Classic: Πρωταθλητής στους άνδρες ο Κάι Σάλας!

Surfing For Hope Longboard Classic: Πρωταθλητής στους άνδρες ο Κάι Σάλας!

Πρωταθλητής του παρθενικού Surfing For Hope Longboard Classic στέφθηκε στο ταμπλό των ανδρών ο Κάι Σάλας. Ο Χαβανέζος σέρφερ αποδείχθηκε ανώτερος όλων στον πορεία του ως τον τελικό και εκεί νίκησε τον Ρίτσι Κράβεϊ, σε αυτή την ολοκαίνουρια longboard διοργάνωση της World Surf League.

Συγκεκριμένα, στον τελικό ο Σάλας έβγαλε το μεγαλύτερο σκορ της ημέρας σε ένα κύμα (7.50) και με 6.25 στην άλλη καλύτερη προσπάθειά του έφτασε συνολικά στο 13.75. Αντιθέτως, ο Αμερικανός Κράβεϊ είχε συνολικό σκορ μόλις 9.60, μένοντας έτσι στη δεύτερη θέση.

Σημειώνεται πως η διοργάνωση έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς για 11η σερί χρονιά το Surfing For Hope, ένα ίδρυμα που στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο και την υποστήριξη των καρκινοπαθών διοργανώσει διαγωνισμό σέρφινγκ.

Βέβαια, η φετινή διοργάνωση αποτελεί μία εντελώς διαφορετική περίπτωση, αφού είναι η πρώτη φορά που τίθεται υπό την “ομπρέλα” της World Surf League, αποτελώντας πλέον έναν επίσημο αγώνα στο υψηλότερο επίπεδο.

Τονίζεται πως όλα τα προηγούμενα χρόνια το Surfing For Hope κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των 750.000 δολαρίων και να το διαθέσει στη μάχη κατά του καρκίνου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ