fbpx

World Surfing Games: Όλα έτοιμα για τα ημιτελικά!

World Surfing Games: Όλα έτοιμα για τα ημιτελικά!

Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει για τα καλά τα World Surfing Games στη Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας. Μετά το πέρας και της έκτης ημέρας έγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ γυναικών και των έξι ανδρών που θα μονομαχήσουν στην ημιτελική φάση, με έπαθλο μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Στο ταμπλό των γυναικών, οι οκτώ που προκρίθηκαν ήδη έχουν μοιραστεί σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο θα βρίσκονται οι Ντανιέλα Ρόσας, Τερέσα Μπονβαλότ, Σάλι Φιτζγκίμπονς και Γιολάντα Χόπκινς, ενώ το δεύτερο γκρουπ απαρτίζουν οι Πολίν Αντό, Γκαμπριέλα Μπράιαν, Κίρα Πίνκερτον και Σανόα Ντέμφλ Όλιν. Από τα ημιτελικά θα προκριθούν οι δύο πρώτες κάθε γκρουπ, σχηματίζοντας έτσι την τετράδα του τελικού.

Στους άνδρες, το πρώτο γκρουπ των ημιτελικών σχηματίζουν οι Κανόα Ιγκαράσι, Τζάκσον Μπέικερ και Νατ Γιάνγκ, ενώ το δεύτερο απαρτίζουν οι Γκιγέρμε Φονσέκα, Λούκα Μεσίνας και Κολόχε Αντίνο. Και εδώ οι δύο πρώτοι προκρίνονται στην τετράδα του μεγάλου τελικού.

Όλες οι μάχες των ημιτελικών θα διεξαχθούν το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος), ενώ ο μεγάλος τελικός για άνδρες και γυναίκες είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο. Υπενθυμίζεται πως οι χώρες των δύο νικητών (άνδρες και γυναίκες) θα κερδίσουν απευθείας μία έξτρα θέση για αθλητή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ