fbpx

World Surfing Games: Φινάλε παρουσίας για Κόλλα και Τσαρπαλή

World Surfing Games: Φινάλε παρουσίας για Κόλλα και Τσαρπαλή

Στο τέλος της έφτασε η πορεία των δύο Ελληνίδων που συμμετείχαν στο ταμπλό των γυναικών, στα World Surfing Games. Αλεξάνδρα Κόλλα και Ειρήνη Τσαρπαλή δεν μπόρεσαν μέσω των repechage να προσθέσουν κάτι περισσότερο στην τέταρτη ημέρα της διοργάνωσης, οπότε έτσι ολοκληρώνεται η αγωνιστική τους παρουσία στη Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας.

Συγκεκριμένα, η Τσαρπαλή στον πρώτο γύρο των repechage έμεινε τρίτη στο γκρουπ της με σκορ 3.30 (1.63 + 1.67), πίσω από τις Μία Μπαρέρα (5.24) και Φελίς Αστάσιο (4.10).

Στον αντίποδα, η Κόλλα είχε καταφέρει από την προηγούμενη ημέρα να πάρει μία εγγυημένη θέση στον δεύτερο γύρο των repechage. Εκεί, τελικά κατετάγη τέταρτη με σκορ 2.67 (1.47 + 1.20), πίσω από τις Σάμερ Σιβόρι (10.83), Ενίλντα Αλόνσο (6.66) και Ντανιέλ Τζορτζέτ Πάουις (2.67).

Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά έληξε κάθε ελληνική παρουσία στο αγωνιστικό σκέλος των World Surfing Games, μιας και οι τρεις συμμετέχοντες στο ανδρικό ταμπλό, Πέρυ Σιγανός, Δημήτρης Παπαβασιλείου και Ματέο Χριστοδούλου, είχαν ήδη φτάσει στο τέλος της πορείας τους από τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται φυσικά πως το αγωνιστικό πρόγραμμα των World Surfing Games συνεχίζεται… ακάθεκτο μέχρι και τους μεγάλους τελικούς, στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ σημειώνεται πως αυτή η διοργάνωση έχει και χαρακτήρα άμεσου προκριματικού ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ