fbpx

World Surfing Games: Στα repechage Κόλλα και Τσαρπαλή

World Surfing Games: Στα repechage Κόλλα και Τσαρπαλή

Στη διαδικασία των repechage θα συνεχίσουν την παρουσία τους στα World Surfing Games οι Αλεξάνδρα Κόλλα και Ειρήνη Τσαρπαλή. Οι δύο Ελληνίδες μπήκαν το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) στη μάχη του πρώτου γύρου στο ταμπλό των γυναικών, δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν και τώρα θα αναζητήσουν μέσω του… εναλλακτικού διαδρόμου μία πορεία προς τις υψηλότερες θέσεις της κατάταξης.

Η Κόλλα στον πρώτο γύρο έμεινε τρίτη στο γκρουπ της με σκορ 2.06 (1.23 + 0.83) πίσω από τις Ματέα Ντέμφλ-Όλιν (8.49) και Σάμερ Σιβόρι (3.13), αφήνοντας παράλληλα τέταρτη την Γιούλια Κούλις (1.04).

Η Τσαρπαλή στον πρώτο γύρο περιορίστηκε στην τέταρτη θέση του γκρουπ της με σκορ 1.10 (0.50 + 0.60), μένοντας έτσι πίσω από τις πολύ δυνατές Σανόα Ντέμφλ-Όλιν (11.17) και Άνα Λάουρα Γκονζάλες (7.44), όπως και από την Νίνα Ζαβοντσίκοβα (1.70).

Πριν μάλιστα ολοκληρωθεί η μέρα πρόλαβαν να γίνουν μερικές μάχες του πρώτου γύρο των repechage. Εκεί, η Αλεξάνδρα Κόλλα είχε την τύχη να τοποθετηθεί σε γκρουπ… μόλις δύο ατόμων (μαζί με την Χόλι Ουίτζερ), άρα είχε και εξασφαλισμένη πρόκριση. Για την ιστορία πάντως, η Ελληνίδα πρόλαβε να βγάλει σκορ 2.06, με την Ιρλανδή αντίπαλό της να παίρνει τυπικά την πρωτιά με σκορ 3.80.

Για την Τσαρπαλή, η είσοδος στον δεύτερο γύρο των repechage θα πρέπει να κερδηθεί με κόπο, καθώς βρίσκεται σε γκρουπ των τριών, μαζί με τις Μία Μπαρέρα και Φελίς Αστάσιο. Η δική της μάχη όμως, όπως και συνολικά το μεγαλύτερο μέρος των αναμετρήσεων για τον πρώτο γύρο των repechage, θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδος).

Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση στη Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας έχει και χαρακτήρα προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, με την ολοκλήρωσή της να είναι προγραμματισμένη για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ