fbpx

World Surfing Games: “Φρέναραν” στον 2ο γύρο των repechage Σιγανός και Παπαβασιλείου

World Surfing Games: “Φρέναραν” στον 2ο γύρο των repechage Σιγανός και Παπαβασιλείου

Μέχρι τον δεύτερο γύρο των repechage μπόρεσαν να πορευθούν οι Πέρυ Σιγανός και Δημήτρης Παπαβασιλείου στα World Surfing Games. Οι δυο τους, μαζί με τον Ματέο Χριστοδούλου, βρέθηκαν στη διαδικασία των repechage μετά τις μάχες που έδωσαν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Εκεί, αν και οι δύο εκ των τριών μπόρεσαν να περάσουν την πρώτη φάση, δεν κατάφεραν να αυξήσουν τη διάρκεια της πορείας τους.

Συγκεκριμένα, ο Πέρυ Σιγανός στον πρώτο γύρο των repechage κατετάγη δεύτερος στο γκρουπ του με σκορ 3.90 (2.00 + 1.90), αλλά στην επόμενη φάση περιορίστηκε στην τρίτη θέση με σκορ 6.73 (3.50 + 3.23) πίσω από τους Τζόρτζιο Γκόμες (10.93) και Λίαμ Ουίλσον (8.27).

Ο Δημήτρης Παπαβασιλείου στον πρώτο γύρο των repechage πήρε τη δεύτερη θέση με σκορ 4.57 (2.17 + 2.40), όμως στη δεύτερη φάση έμεινε τέταρτος στην ομάδα του με σκορ 3.00 (1.40 + 1.60), δίνοντας τέλος στην πορεία του.

Τέλος, ο Ματέο Χριστοδούλου μπορεί να μην προχώρησε πέρα από τον πρώτο γύρο των repechage, αφού με σκορ 5.70 (2.50 + 3.20) έμεινε πίσω από τους Φαντίν Χαμπάσι (12.70) και Σέιτζ Κατς (12.24), ωστόσο φρόντισε να αφήσει το αποτύπωμά του με την παρουσία του στη διοργάνωση, αφού σε ηλικία μόλις 14 ετών έδειξε πως το μέλλον του μπορεί να είναι πραγματικά λαμπρό!

Στις γυναίκες, τη Δευτέρα (βράδυ ώρα Ελλάδος) οι Αλεξάνδρα Κόλλα και Ειρήνη Τσαρπαλή πέφτουν στη μάχη του πρώτου γύρου, φιλοδοξώντας να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Στην περίπτωση που αυτή η προσπάθεια δεν στεφθεί με επιτυχία, υπάρχει και εδώ η δυνατότητα συνέχειας στη διοργάνωση μέσω της διαδικασίας των repechage.

Υπενθυμίζεται πως η δράση στη Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας θα συνεχιστεί μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου, με τα φετινά World Surfing Games να έχουν και χαρακτήρα προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ