fbpx

World Surfing Games: Στα repechage Παπαβασιλείου, Σιγανός και Χριστοδούλου

World Surfing Games: Στα repechage Παπαβασιλείου, Σιγανός και Χριστοδούλου

Στη διαδικασία των repechage θα συνεχίσουν την παρουσία τους στα World Surfing Games οι Δημήτρης Παπαβασιλείου, Πέρυ Σιγανός και Ματέο Χριστοδούλου. Οι τρεις Έλληνες που ήταν παρόντες στο ταμπλό των ανδρών, κατέλαβαν δύο τρίτες και μία τέταρτη θέση στις μάχες του πρώτου γύρου, μη καταφέρνοντας έτσι να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη δεύτερη φάση.

Συγκεκριμένα, ο Παπαβασιλείου πλασαρίστηκε τρίτος με σκορ 4.66 (2.63 + 2.03) στο γκρουπ του, πίσω από τους Άλαν Κλέλαντ (13.67) και Λόγκαν Νικόλ (9.50), αφήνοντας παράλληλα τέταρτο τον Τούρκο Τουντς Ιτσουιλντίζ (2.87).

Ο 14χρονος Χριστοδούλου κατέλαβε επίσης την τρίτη θέση στο γκρουπ του με σκορ 5.20 (3.53+ 1.67), πλασαριζόμενος πίσω από τους Ρούμπεν Βικτόρια (11.74) και Λεονάρντο Φιοραβάντι (9.66), αφήνοντας τέταρτο τον Ασάν Εμπενγκέ (4.30).

Ο Σιγανός, τέλος, ήταν τέταρτος στο γκρουπ του με σκορ 5.83 (3.00 + 2.83), πίσω από τους Τζόνι Κόρζο (12.20), Λιούκ Ντίλον (11.73) και Λίαμ Ουίλσον (7.93).

Πλέον, οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδος θα δώσουν τη μάχη τους στη διαδικασία των repechage, ευελπιστώντας έτσι να αναρριχηθούν στην κατάταξη του ταμπλό για να διεκδικήσουν το βέλτιστο δυνατό τελικό πλασάρισμα.

Στις γυναίκες, οι Αλεξάνδρα Κόλλα και Ειρήνη Τσαρπαλή για την ώρα κάνουν… υπομονή, καθώς οι δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες έχουν στο πρόγραμμα αποκλειστικά μάχες των ανδρών. Ο πρώτος γύρος των γυναικών, όπου συμμετέχουν οι δύο Ελληνίδες, αρχίζει τη Δευτέρα (βράδυ ώρα Ελλάδος) 19 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση στη Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας έχει και χαρακτήρα προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, με την ολοκλήρωσή του να είναι προγραμματισμένη για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ