fbpx

World Surfing Games: Πανηγυρική τελετή έναρξης με… ελληνικό άρωμα! (vid)

World Surfing Games: Πανηγυρική τελετή έναρξης με… ελληνικό άρωμα! (vid)

Σε μία τεράστια γιορτή στους δρόμους της Χάντινγκτον Μπιτς μετετράπη η τελετή έναρξης των World Surfing Games του 2022. Σέρφερ από 51 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με πέντε αθλητές, συμμετείχαν όλοι μαζί στην “Παρέλαση των Εθνών” υπό τον καυτό ήλιο της Καλιφόρνιας. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και εκπρόσωποι τριών πρωτοεμφανιζόμενων χωρών στη διοργάνωσης, της Σαουδικής Αραβίας, της Αλγερίας και της Λιθουανίας.

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της γιορτής ήταν το “Sands of the World” (Άμμοι όλου του Κόσμου), όπου κάθε μία από τις 51 αποστολές πρόσθεσε ένα βαζάκι άμμο από την πατρίδα της σε ένα μεγάλο διαφανές δοχείο, δημιουργώντας έτσι ένα μείγμα που συμβολικά ενώνει όλες τις συμμετέχουσες χώρες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει σήμερα Σάββατο (βραδινές ώρες Ελλάδος), με το πρώτο διήμερο να έχει αποκλειστικά αγώνες στην κατηγορία των ανδρών. Οι γυναίκες θα μπουν στη δράση από τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε πως η διοργάνωση ολοκληρώνεται στις 24 Σεπτεμβρίου με τους μεγάλους τελικούς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ