fbpx

WRV Outer Banks Pro: Απίθανη νίκη και νέος τίτλος για Σπένσερ!

WRV Outer Banks Pro: Απίθανη νίκη και νέος τίτλος για Σπένσερ!

Σε έναν συναρπαστικό τελικό υψηλού επιπέδου, η Αλίσα Σπένσερ έδειξε για ακόμη μία φορά πως διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της, κατακτώντας το WRV Outer Banks Pro στο Ναγκς Χεντ της Βόρειας Καρολίνας. Η 19χρονη Αμερικανίδα προσθέτει αυτόν τον τίτλο σε εκείνον που κατέκτησε στο Vans Pro της Βιρτζίνια μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Στον τελικό, η Σπένσερ κλήθηκε να υπερβεί τα εμπόδια της Σόγιερ Λίντμπλαντ (όπως και στον τελικό του Vans Pro), της Ζόε Μπενεντέτο (πρωταθλήτρια του Ναγκς Χεντ το 2019) και της Νοά Κλαπ. Εν τέλει, η νεαρή από την Καλιφόρνια έδειξε πως… έχει τον τρόπο της στα δύσκολα και αποσπώντας από τους κριτές σκορ 12.83 πανηγύρισε τη νίκη.

Με αυτόν τον τίτλο η Σπένσερ διατηρείται στο Νο2 της κατάταξης της Προκριματικής Σειράς Βορείου Αμερικής (North America Qualifying Series), μειώνοντας στους 140 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λίντμπλαντ. Ταυτοχρόνως, αυτή ήταν η 9η νίκη καριέρας για τη Σπένσερ σε αγώνα του World Surf League που γίνεται σε νερά της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ