fbpx

WRV Outer Banks Pro: Έκλεψε την παράσταση ο Κινγκ στην πρεμιέρα

WRV Outer Banks Pro: Έκλεψε την παράσταση ο Κινγκ στην πρεμιέρα

Ο Τόμας Κινγκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης ημέρας δράσης του WRV Outer Banks Pro. Ο διαγωνισμός που διεξάγεται στο Ναγκς Χεντ της Βόρειας Καρολίνας και αποτελεί μέρος της Προκριματικής Σειράς Βορείου Αμερικής (North America Qualifying Series), ταλαιπώρησε αρκετά τους σέρφερ την πρώτη ημέρα λόγω έλλειψης αξιόλογων κυμάτων, οπότε η επίτευξη των μεγάλων σκορ ήταν δύσκολη υπόθεση.

Ο Κοσταρικανός σέρφερ ήταν αυτός που έβγαλε τόσο το μεγαλύτερο συνολικό σκορ της ημέρας (13.44), όσο και το υψηλότερο επιμέρους σκορ για ένα κύμα (7.67). Ο 26χρονος Κινγκ δείχνει πάντως σε εξαιρετική κατάσταση, μόλις λίγες ημέρες μετά την πορεία του ως τα ημιτελικά του Vans Pro.

Πολύ δυναμική παρουσία σε αυτή την πρώτη ημέρα είχε και ένας άλλος Κοσταρικανός, ο Μαλακάι Μαρτίνες. O 21 ετών σέρφερ προερχόταν αντιθέτως από μία φτωχή παρουσία στο Vans Pro, έχοντας μείνει εκτός Φάσης των 64, ωστόσο αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να πάρει χρόνο και να προετοιμαστεί για το WRV Outer Banks Pro.

Ο Μαλακάι Μαρτίνες εν δράσει.

Ο Μαρτίνες, που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον συγκεκριμένο αγώνα, έβγαλε στο καλύτερο κύμα του σκορ 7.17, δείχνοντας πως θα είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για όλους στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, ο διαγωνισμός έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του, καθώς θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ