fbpx

Κλάουσνερ: “Μπορώ επιτέλους να αποδείξω τι είμαι ικανός να πετύχω”

Κλάουσνερ: “Μπορώ επιτέλους να αποδείξω τι είμαι ικανός να πετύχω”

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του βιώνει αυτές τις ημέρες ο Γκάμπριελ Κλάουσνερ. Ο 17χρονος Βραζιλιάνος ήταν ο μεγάλος νικητής των Circuito Banco do Brasil de Surfe Series, έπειτα και από τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς στην Ουμπατούμπα.

Με αυτή την επιτυχία του, ο νεαρός Κλάουσνερ εξασφάλισε και μία θέση για να συμμετάσχει στο Corona Saquarema Pro που θα γίνει στη Βραζιλία και αποτελεί μέρος του καλεντάρι των Challenger Series Νοτίου Αμερικής.

“Είναι υπέροχη η αίσθηση του να μπορώ επιτέλους να κάνω σερφ και να αποδείξω πόσα είμαι ικανός να πετύχω. Αυτός ήταν ο πρώτος μου τίτλος σε επίπεδο World Surf League ως επαγγελματίας και πραγματικά πετάω στα σύννεφα. Η πρώτη μου νίκη σε αγώνα είχε έρθει στον πρώτο σταθμό της σειράς, στην Γκαροπάμπα.

Συμπωματικά, αυτό έγινε ανήμερα των 17ων γενεθλίων μου. Τρεις αγώνες αργότερα έχω στα χέρια μου τον πρώτο μου τίτλο και μία ευκαιρία να αγωνιστώ στα Challenger Series στη Σακουαρέμα. Έχω πίστη στο σέρφινγκ μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη Σακουαρέμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλάουσνερ λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου της σειράς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ