fbpx

Rip Curl Pro Anglet: Νίκη με επιβλητική εμφάνιση για Χόπκινς

Rip Curl Pro Anglet: Νίκη με επιβλητική εμφάνιση για Χόπκινς

Η Ολλανδή κυριάρχησε στον 4ο σταθμό των European Qualifying Series.

Η Γιολάντα Χόπκινς ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Rip Curl Pro Anglet, που έγινε στην Ανγκλέ της Γαλλίας, στα νερά του Ατλαντικού. Η Ολλανδή είχε συνολικά μία θαυμάσια εβδομάδα, με το αποκορύφωμα να έρχεται στον τελικό, όπου και επικράτησε με άνεση της Αριάνε Οτσόα από τη Βασκονία. Έτσι, η Χόπκινς διέλυσε και το… ξόρκι που τη θέλει να μην νικάει ποτέ σε διαγωνισμούς που γίνονται σε γαλλικά νερά.

“Επιτέλους έσπασα τη γαλλική κατάρα. Ποτέ δεν είχα καταφέρει να βγάλω μία καλή εμφάνιση, ούτε στο Λακανάου ούτε στην Ανγκλέ. Είναι λοιπόν θαυμάσιο το ότι πήραν πρώτα την 5η θέση στο Λακανάου και σήμερα πήρα τη νίκη. Λατρεύω αυτό το μέρος. Πάντοτε όταν έρχομαι εδώ ξέρω πως θα προσθέσω μία καινούργια και ομορφότερη ανάμνηση στη μνήμη μου”, είπε χαρακτηριστικά η Χόπκινς μετά τη νίκη της.

Με την επικράτησή της στον 4ο σταθμό της Ευρωπαϊκής Προκριματικής Σειράς (European Qualifying Series), η Χόπκινς πέρασε και στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Επόμενο ραντεβού για τους σέρφερ της Ευρώπης είναι πλέον οι Αζόρες της Πορτογαλίας, το διάστημα 18-23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ