fbpx

Vans Pro: Ιστορικός τίτλος για Σπένσερ!

Vans Pro: Ιστορικός τίτλος για Σπένσερ!

Η νεαρή Αμερικανίδα πήρε το τρόπαιο με νίκη στον τελικό επί της Λίντμπλαντ.

Πρωταθλήτρια του Vans Pro στη Virginia Beach στέφθηκε η Αλίσα Σπένσερ. Η 19χρονη Αμερικανίδα κατέκτησε έναν ιστορικό τίτλο, καθώς αυτός ήταν ο πρώτος διαγωνισμός σέρφινγκ για την Προκριματική Σειράς Βορείου Αμερικής (North America Qualifying Series) που διεξάγεται ποτέ στη Βιρτζίνια.

Η Σπένσερ έφτασε στο στέμμα έπειτα από μία επική εμφάνιση στον μεγάλο τελικό, κόντρα στο Νο1 της κατάταξης των Qualifying Series, τη Σόγιερ Λίντμπλαντ. Συγκεκριμένα, η Σπένσερ πήρε ένα εντυπωσιακό 7.50 για το πρώτο κύμα της και το συνολικό της σκορ ήταν 14.30. Στον αντίποδα, η Λίντμπλαντ δεν μπόρεσε σε κανέναν από τα βαθμολογούμενα κύματά της να υπερβεί το 5.00, με τους κριτές να της δίνουν συνολικά 9.67.

Σημειώνεται πως για τη νεαρή Καλιφορνέζα αυτή ήταν η έβδομη νίκη της καριέρας της σε διαγωνισμό του World Surf League που διεξάγεται στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, ενώ αυτό το αποτέλεσμα την ανέβασε στη δεύτερη θέση της κατάταξης της Προκριματικής σειράς (έπειτα από δύο αγώνες) με την πρωτιά της βαθμολογίας να παραμένει στα χέρια της Λίντμπλαντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ