fbpx

Όλιβερ: “Θέλω να καθιερωθώ ως ένας από τους κορυφαίους του κόσμου”

Όλιβερ: “Θέλω να καθιερωθώ ως ένας από τους κορυφαίους του κόσμου”

Γεμάτος με αυτοπεποίθηση και κίνητρο εμφανίζεται ο Καναδός.

Στόχος… η κορυφή για τον Τιμ Όλιβερ. Ο Καναδός πάντλερ, μιλώντας στο totalsup.com αναφέρθηκε στις βλέψεις του για το μέλλον, μετά την παρθενική του συμμετοχή στο APP World Tour στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας. Παράλληλα, αποκάλυψε πως σχεδιάζει να αγωνιστεί και στους επόμενους σημαντικούς αγώνες που έχει το καλεντάρι τους προσεχείς μήνες.

“Το σχέδιό μου αυτή τη στιγμή είναι να αγωνιστώ στον επόμενο σταθμό του APP στο Λονδίνο, νωρίτερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ICF στην Πολωνία, και στη συνέχεια θέλω να βρεθώ και στους αγώνες σε Παρίσι και Αλικάντε, πάλι για το APP.

Στόχος μου είναι να καθιερωθώ ως ένας από τους καλύτερους πάντλερς του κόσμου και το APP αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία, καθώς εκεί έχεις απέναντί σου κορυφαίους αθλητές. Η Σάντα Μόνικα ήταν και η πρώτη μου συμμετοχή σε αγώνα του APP World Tour και ήταν απίθανο. Μπόρεσα να φέρω και την οικογένειά μου μαζί και περάσαμε υπέροχα στην αποβάθρα και την παραλία. Οι δύο κόρες μου, μετά από αυτή την εκδρομή, θέλουν τώρα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Καλιφόρνια”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Όλιβερ.

Υπενθυμίζεται πως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ICF θα διεξαχθεί το διάστημα 7-11 Σεπτεμβρίου, ενώ ο σταθμούς του APP World Tour στο Λονδίνο είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ