fbpx

Vans Pro: Κυριαρχία των φαβορί στη Φάση των “32”

Vans Pro: Κυριαρχία των φαβορί στη Φάση των “32”

Τα μεγάλα ονόματα είχαν τον πρώτο λόγο σε άνδρες και γυναίκες.

Σε ημέρα κυριαρχία των φαβορί εξελίχθηκε η Φάση των “32” του Vans Pro, για το World Surf League στη Virgina Beach της Βιρτζίνια. Με τα μεγάλα κύματα να έρχονται σε… αραιά διαστήματα, οι συνθήκες ήταν μία ιδιαίτερη δοκιμασία για όλους, ωστόσο τα αουτσάιντερ δεν μπόρεσαν να ευνοηθούν.

Στις γυναίκες, η Σόγιερ Λίντμπλαντ ήταν εκείνη που ξεχώρισε περισσότερο από οποιανδήποτε άλλη. Η 18χρονη Αμερικανίδα πήρε το εκπληκτικό 9.50 από τους κριτές στο πρώτο της κύμα (με άριστα το 10.00), ενώ με συνολικό σκορ 17.00 στα δύο βαθμολογούμενα κύματά της, πέρασε με εμφατικό τρόπο στην τελική 16άδα. Εξαιρετική ήταν και η Ζόε Μπενεντέτο, με την μόλις 16χρονης από της ΗΠΑ να συγκεντρώνει συνολικό σκορ 13.13 από τους κριτές, το δεύτερο μεγαλύτερο της ημέρας.

Ο Τάρο Γουατανάμπε ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Φάσης των “32”

Στους άνδρες, οι μάχες ήταν συναρπαστικές, ειδικά στο Heat 4, όπου οι Τζον Μελ και Μάικλ Ντάνφι προκρίθηκαν με σκορ 13.93 και 13.47 αντιστοίχως, αφήνοντας οριακά εκτός τον Τόμι Κόουλμαν με σκορ 12.17. Για ακόμη μία ημέρα πάντως την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τους κριτές συγκέντρωσε ο Άλαν Κλέλαντ πιάνοντας ένα “στρογγυλό” 14.00, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τάρο Γουατανάμπε, με συνολικό σκορ 13.50.

Υπενθυμίζεται πως το Vans Pro συνιστά παράλληλα και τον δεύτερο σταθμό της Προκριματικής Σειράς Βορείου Αμερικής (North America Qualifying Series).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ