fbpx

Vans Pro: Καθηλωτική εμφάνιση από Κλέλαντ στη 2η ημέρα

Vans Pro: Καθηλωτική εμφάνιση από Κλέλαντ στη 2η ημέρα

Ο Μεξικανός σημείωσε το υψηλότερο σκορ και προκρίθηκε με… φόρα στη Φάση των “32”.

Όλα τα φώτα πάνω του έστρεψε ο Άλαν Κλέλαντ κατά τη 2η ημέρα δράσης στο Vans Pro, που διεξάγεται στο πλαίσιο του World Surf League και συνιστά παράλληλα τον δεύτερο σταθμό της Προκριματικής Σειράς Βορείου Αμερικής (North America Qualifying Series).

Ο Μεξικανός έδωσε παράσταση στη Φάση των “64”, καθώς στο πρώτο κύμα του πήρε σκορ 9.17 από τους κριτές, ενώ έκλεισε την προσπάθειά του με συνολικό σκορ 17.17 που ήταν το υψηλότερο της ημέρας.

“Από τότε που βρέθηκα στα Challenger Series και δεν τα πήγαινα τόσο καλά, αποφάσισα να επιστρέψω σπίτι και να επενδύσω χρόνο. Άρχισα να δουλεύω κυρίως πάνω στο πνευματικό μου κομμάτι, ώστε να μπω σε μία νοητική κατάσταση που θα μου επιτρέψει να επανέλθω και τελικά αυτό δούλεψε. Αυτή η σημερινή προσπάθεια και ειδικά το πρώτο κύμα ήταν κάτι το απίστευτο. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να τα καταφέρω”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλέλαντ μετά το πέρας της προσπάθειάς του.

Η εντυπωσιακή Κίνα Μίλερ πρωταγωνίστησε στην πρεμιέρα των γυναικών

Παράλληλα, την ίδια ημέρα ήρθε και η σειρά των γυναικών να μπουν στη δράση με τη Φάση των “48”. Η Κίνα Μίλερ ήταν εκείνη που έστρεψε τα βλέμματα πάνω της με την εμφάνισή της. Η 18χρονη από την Καλιφόρνια κατέγραψε σκορ 10.50, δείχνοντας πως είναι σε άριστη κατάσταση ενόψει της συνέχειας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα μεγάλα ονόματα στις γυναίκες ακόμη δεν έχουν μπει στη δράση, καθώς θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται στον επόμενο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ