fbpx

Ο Χάστης σταματάει την κατηφόρα στα «αστέρια»

Ο Χάστης σταματά την κατηφόρα στα «αστέρια»

Ο Χάστης μετά από ένα πολύ κακό Σαββατοκύριακο επιστρέφει αυτή τη φορά με το αγαπημένο του Champions League.

Καλημέρα φίλοι μου,

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν επιεικώς τραγικό. 0/4 επιλογές όμως όπως σας έχω πει έτσι είναι το στοίχημα. Από τα 7/8 σημεία που είχαμε σε 4 άρθρα, πήγαμε σε αυτό. Εε μας το φύλαγε η θεά τύχη.

Ωστόσο δεν το βάζουμε κάτω και έχοντας 110 μοναδούλες στο ταμείο μας, θα προσπαθήσω να σταματήσω την κατρακύλα με το διήμερο του Champions League να ενδείκνυται για τέτοιες περιστάσεις.

Χαμηλό τέμπο στο Μιλάνο!

Ο Χάστης ξεκινά από το Μιλάνο και τη σημερινή αναμέτρηση της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «Νερατζούρι» σχεδόν έχουν καπαρώσει τον τίτλο στην Ιταλία και πλέον στρέφονται στην Ευρώπη με στόχο να επαναλάβουν την περσινή πορεία που κόπηκε στον τελικό από τη Σίτι.

Απέναντι τους όμως είναι η Ατλέτικο που τη φετινή σεζόν βάζει γκολ στην Ισπανία αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξέρει πως τις προκρίσεις τις δίνει η άμυνα.

Έτσι θεωρώ πως θα κυνηγήσει το χαμηλό τέμπο, που στο πρώτο ημίχρονο θα βολέψει και τους γηπεδούχους ώστε να κρατήσουν το 0 στην άμυνά τους.

Άρα, η επιλογή μας θα είναι το Χ στο πρώτο μέρος σε αποδόσεις διπλασιασμού, στο σκεπτικό ότι θα υπάρξει χαμηλό τέμπο αφού το παιχνίδι θα είναι αναγνωριστικό.

Bonus Tip, από αυτόν τον αγώνα είναι να επιτευχθούν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο που κυκλοφορεί στον διπλασιασμό.

Η πρόκριση τελειώνει από το πρώτο ματς!

Μετά το Μιλάνο ο Χάστης ταξιδεύει στο Οπόρτο εκεί όπου η Πόρτο αύριο (21/2) φιλοξενεί την ανεβασμένη Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Οι «Κανονιέρηδες» τον τελευταίο μήνα παίζουν εξαιρετική μπάλα έχοντας 5 σερί νίκες με υψηλά σκορ.

Από την άλλη οι «Δράκοι» ναι μεν κακή ομάδα δεν την λες, αλλά εμφανίζουν πολλές φορές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι που θεωρώ ότι οι Άγγλοι θα τις εκμεταλλευτούν.

Συνεπώς θα επιλέξω τη νίκη της ομάδα του Αρτέτα σε συνδυασμό με το Over 1.5 που κυμαίνεται στον διπλασιασμό. Αυτό να είστε σίγουροι θέλει ο Ισπανός τεχνικός, μια νίκη με πολλά γκολ, ώστε να τελειώσει νωρίς την πρόκριση και να στραφεί στην Premier League για τις επόμενες 15 μέρες.

Συνοπτικά οι επιλογές μας:

20/2 22:00 Ίντερ – Ατλέτικο Χ ημίχρονο στο 2 5 Μονάδες
21/2 22:00 Πόρτο – Άρσεναλ 2 και Over 1.5 στο 2 5 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα