fbpx

Τένις: Δυνατές “μάχες” στη Μασσαλία, τον πρώτο λόγο οι Χούρκατς και Λεχέτσκα

Ο Χούρκατς στο Australian Open

Αρκετές δυνατές, αλλά και «πονηρές», αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου στο 250άρι τουρνουά της Μασσαλίας. Με τους κορυφαίους του ταμπλό να έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά δεν αποκλείεται κάποιοι να την… πατήσουν, και να μείνουν εκτός 8άδας.

Στο σημερινό πρόγραμμα του Open 13 Provence ξεχωρίζουμε τρεις αγώνες. Ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ θα αντιμετωπίσει τον Ζίζεν Ζανγκ, και αμφότεροι προέρχονται από νίκη στον πρώτο γύρο. Ο Καναδός είναι σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, θέλει να επιστρέψει στις υψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και ο Κινέζος είναι… σκληρό καρύδι. Οπότε πάμε προς το Over.

Μετά έχουμε το ματς ανάμεσα στον No. 1 του ταμπλό, τον Χούμπερτ Χούρκατς, και στον Αλεξάντερ Σεβτσένκο. Ο Πολωνός θα κάνει πρεμιέρα σήμερα, ενώ ο Καζάκος ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπενζαμίν Μπονζί στον πρώτο γύρο. Στηρίζουμε το φαβορί λόγω δυναμικής, και προχωράμε κανονικά.

Τέλος, δυνατό παιχνίδι είναι και αυτό ανάμεσα στους Γίρι Λεχέτσκα και Άρθουρ Ρίντερκνες. Αμφότεροι για να βρεθούν στο δεύτερο γύρο χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή στο ντεμπούτο τους. Ο Τσέχος είναι αρκετά απρόβλεπτος από την αρχή της χρονιάς, αλλά δεν παύει να είναι και το φαβορί. Ο Γάλλος κινείται σε χαμηλά νερά μέχρι τώρα, και μάλλον αυτό θα του “στοιχίσει” την πρόκριση στην 8άδα.

Αλιασίμ-Ζανγκ: Over 22.5 games, 1.92 (novibet.gr)
Χούρκατς-Σεβτσένκο: Χάντικαπ Games-Χούρκατς (-3,5), 1.84 (novibet.gr)
Λεχέτσκα-Ρίντερκνες: Χάντικαπ Games-Λεχέτσκα (2,5), 1.88 (novibet.gr)

Ο Τενιστικός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα