fbpx

Κουπόνι Παρασκευής: Εμπιστοσύνη στις έδρες από 1.70 μέχρι 2.46

Κουπόνι

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/11/23) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Σασουόλο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα.

Στην ισπανική LaLiga, η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Θέλτα. Στην Championship Αγγλίας, η Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει την Πρέστον.

Σασουόλο – Σαλερνιτάνα (19:30)

Η Σασουόλο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 2-1 από την Τορίνο. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές στη Serie A Ιταλίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Σαλερνιτάνα υπέστη εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Νάπολι, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Χωρίς νίκη και στις 11 (4 ισοπαλίες, 7 ήττες) φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, αποτελέσματα που τη βρίσκουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Η Σασουόλο υπερέχει σε ποιότητα και το ματς με τη Σαλερνιτάνα έρχεται σε καλό τάιμινγκ για επιστροφή στις νίκες. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.70 απόδοση στη Novibet.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα (22:00)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 3-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές στην ισπανική LaLiga και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η Θέλτα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 απέναντι στη Σεβίλλη. Συμπλήρωσε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Προγνωστικό: Ανώτερη η Αθλέτικ Μπιλμπάο και απέναντι στη σταθερά ντεφορμέ Θέλτα είναι το φαβορί. Επιλογή combo bet 1+Over 2.5 Goals σε τιμή 2.46 στο Pamestoixima.

Μπλάκμπερν – Πρέστον (22:00)

Η Μπλάκμπερν επέστρεψε άμεσα στις νίκες, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 3-1 τη Νόριτς. Μετράει τέσσερις επιτυχίες στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές στην Championship Αγγλίας, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Πρέστον επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 απέναντι στην Κόβεντρι. Πρώτο τρίποντο έπειτα από επτά (3 ισοπαλίες, 4 ήττες) υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται μέσα στην εξάδα.

Προγνωστικό: Ανεβασμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Μπλάκμπερν και θα τη στηρίξουμε. Ποντάρισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.95 στη Stoiximan.

Πηγή: sportbet.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα