fbpx

Υπάρχουν λόγοι για το 4.50

Υπάρχουν λόγοι για το 4.50

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Η Τότεναμ για ακόμη μια φορά μας δικαίωσε. Η ομάδα του Ποστέκογλου επικράτησε με 2-1 της Πάλας και χάρη σε γκολ του Νοτιοκορεάτη Σον η στήλη πληρώθηκε το τεράστιο 3.20. Ημέρα classico η σημερινή και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει από την σπουδαία αναμέτρηση της Βαρκελώνης.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, 17.15

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μπροστά από την «Μπάρσα», οι οποίες κυνηγάνε την πρωτοπόρο και εντυπωσιακή φέτος Χιρόνα που προπορεύεται στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν κομβικές απουσίες στο ματς, με τους Λεβαντόφσκι και Ντε Γιονγκ να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση. Από την άλλη, η Ρεάλ έχει σε τρομερή κατάσταση τον Τζουντ Μπέλιγχαμ ο οποίος έχει αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης για την ομάδα του στις εννιά από τις 12 αναμετρήσεις που έχει δώσει η Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μετρά μέχρι στιγμής 11 γκολ και πέντε ασίστ σε πρωτάθλημα και Chmapions League αντίστοιχα αποτελώντας πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Κάρλο Αντσελότι.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζουμε να βλέπουμε διπλά στις έδρες των αντιπάλων. Με βάση τις απουσίες της Μπαρτσελόνα αλλά και την κατάσταση που βρίσκονται η μεσοεπιθετικοί της Ρεάλ δεν θα μας κάνει εντύπωση να δούμε ακόμη ένα διπλό στο classico. Στο 2.70 το διπλό της «Βασίλισσας» είναι μια τιμή που μπορούμε να αγοράσουμε. Από εκεί και πέρα, να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Τζουντ Μπέλιγχαμ τιμάται στο 1.83, ενώ ξεχωριστά θα πληρωθούμε τις τεράστιες αποδόσεις των 2.87 και 4.50 αντίστοιχα. Αυτά και πάμε να δούμε τη ματσάρα!

Προτάσεις:

Νίκη Ρεάλ Μαδρίτης Απόδοση: 2.70 bet365

Να σκοράρει Μπέλιγχαμ Απόδοση: 2.87 bet365

Να δώσει ασίστ Μπέλιγχαμ Απόδοση: 4.50 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα