fbpx

Παράδοση και φόρμα στο 3.20

Παράδοση και φόρμα στο 3.20

Καλημέρα σε όλους! Η Πόρτο επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της κι επικράτησε με 4-1 της Άντβερπ σε ένα παιχνίδι που έμεινε πίσω σκορ στο ημίχρονο. Μας τα χάλασε ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης στερώντας μας ένα ωραιότατο δυο στα δυο, καθώς έμεινε στο 2-2 στην Γλασκόβη κόντρα στην Σέλτικ. Προχωράμε στα σημερινά με μια δυνατή επιλογή φόρμας και παράδοσης.

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ, 22.00

H Τότεναμ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο. Ο Ποστέκογλου έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο παίζει όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο το οποίο χαίρεσαι να βλέπεις. Οι «Σπερς» μετά τη νίκη τους κόντρα στην Φούλαμ έχουν πατήσει κορυφή, όντας αήττητοι με εφτά νίκες σε εννέα παιχνίδια. Ακόμη ένα ντέρμπι του Λονδίνου για την Τότεναμ, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Σέλχαστ Παρκ από την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν το πρωτάθλημα, με τις εντός έδρας εμφανίσεις τους να αποτελούν πρόβλημα για την ομάδα του Ρόι Χότζον. Η Πάλας έχει σκοράρει εντός μόνο απέναντι στην Γουλβς στη νίκη της με 3-2. Από εκεί και πέρα, η επιθετική δυστοκία είναι εμφανής. Παράλληλα δε διαθέτει καθόλου καλή παράδοση κόντρα στην Τότεναμ, με τις επιδόσεις της στα Λόνδρεζικα ντέρμπι να είναι σε χαμηλά επίπεδα με μόλις δυο νίκες σε 15 παιχνίδια.

Η φόρμα και η παράδοση μας οδηγούν ξεκάθαρα προς το διπλό το οποίο και θα συνδυάσουμε με τις επιδόσεις του κορυφαίου παίκτη της Τότεναμ αυτήν την περίοδο. Ο λόγος για τον Νοτιοκορεάτη σούπερ σταρ Σον, ο οποίος έχει ξεκινήσει μαγικά τη χρονιά. Με εφτά γκολ στις εννιά πρώτες αγωνιστικές οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του. Ο νέος ρόλος φαίνεται ότι του ταιριάζει με τον Ποστέκογλου να του έχει δώσει τα κλειδιά της επίθεσης. Νίκη της Τότεναμ και γκολ Σον ανεβαίζει την απόδοση στο αγαπημένο μας για φέτος 3.20.

Πρόταση:

Νίκη Τότεναμ και να σκοράρει ο Σον Απόδοση: 3.20 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα