fbpx

Εμπειρία στο 2.20

Εμπειρία στο 2.20

Καλημέρα σε όλους! Βλέπαμε γκολ σε δυο παιχνίδια της χθεσινής βραδιάς, ωστόσο από συγκυρίες ο ρυθμός και ο δείκτης του σκορ δεν άνοιξαν ποτέ. Μπενφίκα και Ουνιόν Βερολίνου ηττήθηκαν αμφότερες εντός έδρας με 1-0, σε παιχνίδια που είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν. Η τρίτη αγωνιστική συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Αντβέρπ – Πόρτο, 22.00

Οι «δράκοι» του Οπόρτο ταξίδεψαν στο Βέλγιο με στόχο τη νίκη η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Πορτογάλοι είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από την Άντβερπ η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι δυσκολεύεται σε αυτό το επίπεδο. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα, με τον Φαν Μπόμελ να μην έχει στη διάθεση του τον πολύτιμο Κεϊτά. Η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα με το διπλό των Πορτογάλων στο ικανοποιητικό 2.20.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 2.20 bet365

Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης, 22.00

H Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε, ταξιδεύει στην Γλασκόβη όντας σε εξαιρετική κατάσταση και ψάχνει το διπλό που θα τη βάλει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση. Από την άλλη, η Σέλτικ αντλεί μέρος της δυναμικής της από το Celtic Park, ωστόσο έχει αμυντικά κενά που οι φορμαρισμένοι Μοράτα και Γκριζμάν μπορούν να εκμεταλλευτούν. Θα πάμε με την ποιότητα της Ατλέτικο στο τίμιο και λογικό 1.85.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 1.85 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα