fbpx

Ντέρμπι με γκολ στο 5.40

Ντέρμπι με γκολ στο 5.40

Καλημέρα σε όλους! Τελευταία φορά που τα είπαμε κάναμε παιχνίδι στην Τσάμπιονσιπ με την αναμέτρηση της Ρόδεραμ κόντρα στην Ίπσουιτς. Το εν λόγω παιχνίδι δεν έγινε ποτέ εξαιτίας της πυκνής βροχόπτωσης στη νότια πλευρά του Γιορκσάιρ. Προχωράμε στα φρέσκα με τρεις δυνατές επιλογές από το μεγάλο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, 19.30

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται το δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Μπορεί τις δυο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί και να είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα, ωστόσο σε περίπτωση που έχουμε νικητή απόψε στο ματς το ψυχολογικό προβάδισμα θα είναι τεράστιο ενόψει της συνέχειας. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς έχοντας 22-2 τέρματα, με τον κόουτς Μαρτίνεθ να κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς. Ο Ολυμπιακός έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ στο Γ. Καραϊσκάκης μετρά τέσσερα σερί παιχνίδια που έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα κόντρα σε Ατρόμητο, Κηφισιά, Λαμία και Άρη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ περισσότερη ποιότητα από την περσινή χρονιά και στο Φάληρο τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να παίρνει αποτέλεσμα. Σφιχτός, προσανατολισμένος τακτικά σε όλα τα απαιτητικά παιχνίδια είναι σε θέση να χτυπήσει το παιχνίδι από το πρώτο λέπτο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς τους Ζέκα και Μάγκνουσον, έχοντας όμως όλα του όπλα ετοιμοπόλεμα.

Εκτιμούμε ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι, με καλό ρυθμό το οποίο θα έχει φάσεις και γκολ από τις δυο ομάδες. Με βάση αυτά τα δεδομένα, πρώτη μας σκέψη είναι το goal goal το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.98. Από εκεί και πέρα, να δούμε ένα τέρμα παραπάνω στην αναμέτρηση, εκτινάσσει την απόδοση μας στο 2.75. Σούπερ φορμαρισμένος ο επιθετικός του «τριφυλλιού», Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια δήλωσε παρών και σκόραρε. Αξίζει να ρισκάρουμε μαζί του στη δελεαστική απόδοση του 5.40.

Προτάσεις:

Goal Goal Απόδοση: 1.98 stoiximan

G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.75 stoiximan

Να σκοράρει ο Ιωαννίδης Απόδοση: 5.40 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα