fbpx

Έδρα και απουσίες δείχνουν 4.50

Έδρα και απουσίες δείχνουν 4.50

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! H Γεωργία επικράτησε με 4-0 της Κύπρου, βυθίζοντας ακόμη πιο πολύ στην εσωστρέφεια την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Περιμέναμε τουλάχιστον ένα τέρμα από τους φιλοξενούμενους ώστε να μας χαρίσουν το τεράστιο 3.50. Προχωράμε στα σημερινά με μια επιλογή από τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στους «οράνιε».

Ελλάδα – Ολλανδία, 21.45

Στα πλαίσια του δευτέρου ομίλου, η Ελλάδα φιλοξενεί την Ολλανδία και θέλει τη νίκη ώστε να κρατά την τύχη στα χέρια της ή ακριβέστερα, στα πόδια της. Με νίκη απόψε, έστω και με μισό μηδέν, αλλά και με έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στους αδιάφορους Γάλλους προκρίνεται στο Euro 2024. Το ματς απόψε έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δυο ομάδες. Ψυχολογία μετά τη νίκη μας με 2-0 κόντρα στους Ιρλανδούς και έδρα είναι με το μέρος μας, μένει να αποδείξουμε την καλή αγωνιστική μας κατάσταση στο χορτάρι. Από την άλλη, οι Ολλανδοί, παρά το πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ αντιμετωπίζουν πολλά ζητήματα τραυματισμών με τον Ρόναλντ Κούμαν να είναι αναγκασμένος να παρατάξει μια πειραματική ενδεκάδα. Εκτός για την Ολλανδία θα είναι απόψε οι Ντεπάι, Βέργκχοστ, Μπέρχαους, Χάκπο, Λανκγ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Κόουπμαϊνερς και ο Ντε Λιχτ, γεγονός που αναγκάζει τον πολύπειρο τεχνικό να αλλάξει σχήμα και πρόσωπα.

Εκτιμούμε ότι απόψε η Εθνική έχει μια «χρυσή» ευκαιρία. Με συγκέντρωση, πείσμα και προσήλωση στο στόχο έχει τη δυνατότητα να φύγει με ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας. Με βάση τις συνθήκες που διαμορφώνονται το 4.50 στη νίκη της Ελλάδας αποκτά τεράστια αξία.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 4.50 betsson

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα