fbpx

Κουπόνι Πέμπτης: Με τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Κουπόνι Πέμπτης: Με τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Στο κουπόνι της Πέμπτης (05/10/23) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Στο Europa League διεξάγονται τα παιχνίδια: ΑΕΚ-Άγιαξ, Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός, Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός. Στο Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

ΑΕΚ – Άγιαξ (19:45) 

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου, ηττήθηκε δίκαια με σκορ 2-0 στην έδρα του ΟΦΗ. Πλέον απέχει στο -8 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Άγιαξ προέρχεται από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βααλβάικ. Με το σκορ 3-2 υπέρ του Αίαντα στο 87ο λεπτό, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τραυματίστηκε σοβαρά και υπήρξε διακοπή.

Προγνωστικό: ΑΕΚ και Άγιαξ συνθέτουν ζευγάρι με εξαιρετικές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση στη Novibet.

Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός (19:45)

Η Μπάτσκα Τόπολα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μλάντοστ Λουτσάνι, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Σερβίας. Απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παραμένει σταθερά στην 1η θέση της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη θέση.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ ο Ολυμπιακός, παίζει με φουλ ψυχολογία και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Ξεκάθαρο προβάδισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.60 στο Pamestoixima.

Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός (22:00) 

Η Μακάμπι Χάιφα επιβλήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 της Μακάμπι Νετάνια. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα που τον αφήνει ικανοποιημένο με βάση την εξέλιξη του αγώνα, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις.

Προγνωστικό: Μακάμπι Χάιφα και Παναθηναϊκός διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, βρίσκοντας λύσεις στο σκοράρισμα. Με καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης το Goal/Goal σε τιμή 1.72 στη Stoiximan.

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00) 

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Παναθηναϊκός, δεχόμενος την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Αήττητος για πέντε διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε πρόσφατα ματς σε Γερμανία και Ευρώπη, απολογισμός: 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προέρχεται από σειρά θετικών εμφανίσεων. Έχει οριακό προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα, ποντάρισμα στο 1Χ με 1.57 απόδοση απόδοση στην Bet365.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα