fbpx

Κουπόνι Τρίτης: Άρσεναλ, combo και γκολ με 2.02

Κουπόνι Τρίτης: Άρσεναλ, combo και γκολ με 2.02

Το κουπόνι της Τρίτης (03/10/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές τη 2η αγωνιστική των ομίλων στο Champions League. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Κοπεγχάγη-Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γαλατάσαραϊ, Αϊντχόφεν-Σεβίλλη και Λανς-Άρσεναλ.

Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου (22:00) 

Η Κοπεγχάγη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Μίντιλαντ. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στη Σούπερλιγκα Δανίας. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από τη 2η Μπρόντμπι. Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λειψία, σε ματς που βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 26ο λεπτό. Πλέον υποχώρησε στην 3η θέση της γερμανικής Μπούντεσλιγκα, απέχει στο -2 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Προγνωστικό: Κοπεγχάγη και Μπάγερν Μονάχου συνθέτουν ζευγάρι με εξαιρετικές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Ποντάρισμα στο Over 3.5 Goals με 2.02 απόδοση στη Novibet.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατάσαραϊ (22:00) 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Συνεχίζει να παραμένει ασταθής, μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Γαλατάσαραϊ νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την Ανκαραγκούτσου. Μετράει έξι σερί τρίποντα στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας, απέχει στο -2 από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ, που έχει το απόλυτο (7/7).

Προγνωστικό: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέματα στην άμυνα, η Γαλατάσαραϊ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε τιμή 1.75 στο Pamestoixima.

Αϊντχόφεν – Σεβίλλη (22:00)

Η Αϊντχόφεν συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 3-1 τη Φόλενταμ. Μετά από επτά φετινές αγωνιστικές στην Έρεντιβιζι Ολλανδίας, μετράει ισάριθμες νίκες και με 21 πόντους βρίσκεται στην 1η θέση. Η Σεβίλλη προέρχεται από την οριακή ήττα 1-0 στην έδρα της Μπαρσελόνα. Αποτέλεσμα που έδωσε τέλος στο θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αναμετρήσεων στην ισπανική Λα Λίγκα.

Προγνωστικό: Η Αϊντχόφεν βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, η Σεβίλλη κρίνεται ικανή να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με απόδοση 1.87 στη Stoiximan.

Λανς – Άρσεναλ (22:00) 

Η Λανς επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στο Στρασβούργο, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Αποτελέσματα που της έδωσαν πολύτιμη βαθμολογική ανάσα, καθώς είχε ξεκινήσει με κάκιστο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, διάλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-0 τη Μπόρνμουθ. Σε συνδυασμό με την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι, πλέον απέχει στο -1 από την κορυφή.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Άρσεναλ και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για νίκη απέναντι στη Λανς. Σε πρώτο πλάνο το διπλό (2) με 1.62 απόδοση στην Bet365.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα