fbpx

Κουπόνι Κυριακής: Goal/Goal με 1.95 και Μπρέντφορντ με κάλυψη

Κουπόνι Κυριακής: Goal/Goal με 1.95 και Μπρέντφορντ με κάλυψη

Το κουπόνι της Κυριακής (01/10/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη Super League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Στην Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ αντιμετωπίζει τη Μπρέντφορντ. Στη Serie A, η Ουντινέζε φιλοξενεί την Τζένοα. Στη Ligue 1, η Ρεμς κοντράρεται με τη Λιόν.

Ρεμς – Λιόν (14:00) 

Η Ρεμς προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στη Λιλ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Η Λιόν συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Μπρεστ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης και στα έξι φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Σε τραγική κατάσταση η Λιόν και η Ρεμς έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα ένα τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.08 απόδοση στη Novibet.

Ουντινέζε – Τζένοα (16:00) 

Η Ουντινέζε ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-1 από την πρωταθλήτρια Νάπολι, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Παραμένει χωρίς τρίποντο μετά από έξι φετινές αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Τζένοα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με το εντυπωσιακό 4-1 τη Ρόμα. Πρώτη νίκη έπειτα από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττς) αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο η Ουντινέζε και χρειάζεται άμεσα νίκη για να αντιστρέψει το αρνητικό μομέντουμ. Επιλογή ο άσος (1) σε τιμή 2.27 στο Pamestoixima.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπρέντφορντ (16:00) 

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στα τέσσερα τελευταία ματς στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Μπρέντφορντ πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση, υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από την Έβερτον. Χωρίς νίκη για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και το τελικό αποτέλεσμα λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα η Μπρέντφορντ, ποντάρισμα στο διπλό (2) dnb σε απόδοση 1.83 στη Stoiximan.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε άμεσα στα τρίποντα, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 4-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Τέταρτη νίκη έπειτα από πέντε φετινές αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, απέχει στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά έχει ματς λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί, επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 κόντρα στον Βόλο. Τρίτη σερί επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερα παιχνίδια αήττητος.

Προγνωστικό: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal με 1.95 απόδοση στην Bet365.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα