fbpx

Κουπόνι Τετάρτης: Ισπανικό combo με 2.75 απόδοση, ΠΑΟΚ και Μίλαν

Κουπόνι Τετάρτης: Ισπανικό combo με 2.75 απόδοση, ΠΑΟΚ και Μίλαν

Το κουπόνι της Τετάρτης (27/09/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη Super League, Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο. Στη LaLiga, η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Χετάφε. Στη Serie A, η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στο League Cup Αγγλίας, η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Έβερτον.

Κάλιαρι – Μίλαν (19:30) 

Η Κάλιαρι ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από την Αταλάντα, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Μετά από πέντε φετινές αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, αγνοεί τη χαρά της νίκης με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Μίλαν επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Βερόνα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τη συντριβή 5-1 στο ντέρμπι της πόλης από την Ίντερ. Τέταρτη επιτυχία σε πέντε υποχρεώσεις και βρίσκεται στη 2η θέση.

Προγνωστικό: Η Μίλαν έχει προβάδισμα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Ποντάρισμα στο διπλό (2) με 1.60 απόδοση στη Novibet.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε (20:00) 

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 την Αλαβές. Μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, σε αυτό το διάστημα παραμένει αήττητη. Η Χετάφε ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-3 από τη Σοσιεδάδ. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο. Επιλογή το καλοπληρωμένου combo bet 1X+Over 2.5 Goals σε τιμή 2.75 στη Stoiximan.

ΠΑΟΚ – Βόλος (20:30) 

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 3-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) σερί αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, παίρνοντας πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Ο Βόλος συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Χωρίς νίκη και στις πέντε φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα πετάξει βαθμούς με τον ντεφορμέ Βόλο. Σε πρώτο πλάνο το συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goals με απόδοση 1.65 στο Pamestoixima.

Άστον Βίλα – Έβερτον (21:45) 

Η Άστον Βίλα νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην απογοητευτική Τσέλσι. Δεύτερη σερί επιτυχία στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιεί άκρως ικανοποιητική σεζόν και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η Έβερτον χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 6η αγωνιστική για να πάρει το πρώτο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Μπρέντφορντ και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Η Άστον Βίλα σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, τη στιγμή που η Έβερτον θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Πάμε με το Over 2.5 Goals με 1.75 απόδοση στην Bet365.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα