fbpx

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λιθουανία!

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λιθουανία!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ έχει φτάσει στην προημιτελική φάση με τη Λιθουανία να έχει το μομέντουμ για να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της.

11:45 Λιθουανία – Σερβία: Την εντυπωσιακή τους πορεία συνεχίζουν οι Λιθουανοί που παραμένουν αήττητη στη διοργάνωση. Η Λιθουανία φρόντισε με τη νίκη επί των ΗΠΑ (110-104) να δείξει ότι μπορεί να πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο στην φετινή διοργάνωση. Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει ποιοτικό υλικό και αυτό αποτυπώνεται πλήρως στο παρκέ. Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν οι Σέρβοι που πήραν μία άνετη νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας (112-79) και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Το σύνολο του κόουτς Πέσιτς έχει ποιότητα, εμπειρία και με ηγέτη τον Μπογκντάνοβιτς δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος.

Η Λιθουανία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει καλό μπάσκετ και κόντρα στη Σερβία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

15:40 Ιταλία – ΗΠΑ: Το καθήκον της έκανε η Ιταλία που επικράτησε του Πουέρτο Ρίκο (73-57) και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της. Η ομάδα του Ποτζέκο βασίστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι στην σκληρή και πιεστική της άμυνα και μέσα από αυτήν κατάφερε να βγάλει ενέργεια στην επίθεση για να φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Όλες τις αδυναμίες τους εμφάνισαν οι Αμερικανοί στην ήττα από τη Λιθουανία (110-104). Η ομάδα του Στιβ Κερ έκανε τραγική πρώτη περίοδο εκεί όπου βρέθηκε να κυνηγάει μία πολύ μεγάλη διαφορά. Στη συνέχεια αν και βρήκε ρυθμό στην επίθεση, δε μπόρεσε να κάνει την ανατροπή με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Η Ιταλία θα προσπαθήσει να σταματήσει την επιθετική γραμμή των ΗΠΑ μέσα από την σκληρή της άμυνα. Όσο καταφέρει να κρατήσει χαμηλά την αντίπαλη επίθεση θα μείνει μέσα στη διεκδίκηση της νίκη. Πιστεύω πως για μεγάλο διάστημα θα το κάνει καλά και σε περίπτωση ήττας η διαφορά πολύ δύσκολα θα ξεφύγει.

Προτάσεις:

ΗΠΑ – ΙΤΑΛΙΑ 1 (+16,5) Απόδοση: 1.90 pamestoixima.gr

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ 1 Απόδοση: 1.87 pamestoixima.gr

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα