fbpx

Σπάει η… γκίνια για την ΑΕΚ στο 2.05 και το 2.85

Σπάει η… γκίνια για την ΑΕΚ στο 2.05 και το 2.85

Από το σημερινό πρόγραμμα φυσικά και ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στην Αντβερπ.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να είχαν την υπεροχή στο πρώτο ματς στο Βέλγιο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους βάλει σε θέση οδηγού για την πρόκριση. Η ήττα με 1-0 κάνει αρκετά δύσκολο το έργο τους πλέον, καθώς θέλουν σίγουρα τη νίκη.

Αν αυτή έρθει με ένα τέρμα θα ακολουθήσει παράταση, ενώ με μεγαλύτερο εύρος θα χαρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Για το πρωτάθλημα απέναντι στον Πανσερραϊκό, η ΑΕΚ έκλεισε το ματς με 36 τελικές και μόλις ένα τέρμα. Σωρεία χαμένων ευκαιριών που σπάνια μία ομάδα θα βρεθεί σε θέση να απωλέσει ξανά.

Η Αντβερπ από την πλευρά της δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις και ήρθε στην Αθήνα ξεκούραστη και απολύτως συγκεντρωμένη.

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν λείπει ο ρυθμός και το μόνο που πήγε λάθος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήταν η τελική προσπάθεια.

Με τη φόρα του κόσμου, αλλά και με τη βασική της ενδεκάδα που ξεκουράστηκε, είναι σε θέση να φέρει τα πάντα στα μέτρα της.

Θεωρούμε πολύ δύσκολο να συνεχιστεί η… γκίνια με τις χαμένες ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για αυτό. Η Αντβερπ έχε μηδενική εμπειρία από την Ευρώπη και πέρσι αποκλείστηκε στα play-off του Conference League.

Η πρόκριση της Ενωσης προσφέρεται στο 2.05 και πιστεύουμε πως αν βρεθεί μπροστά στο σκορ, θα βρει και τον τρόπο να καθαρίσει με αυτό.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίσαμε ένα ειδικό σε απόδοση 2.85. Ο Γκατσίνοβιτς τόσο απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όσο και απέναντι στον Πανσερραϊκό, μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε και όλη τη ροή του αγώνα.

Απόψε αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή και έχοντας καλή ψυχολογία από τις τελευταίες του εμφανίσεις, είναι παίκτης που θα πάρει προσπάθειες πάνω του. Το να κάνει σουτ εντός εστίας σε όλο το ματς προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.85 και θα είναι η δεύτερή μου επιλογή.

Προτάσεις:

Πρόκριση ΑΕΚ Απόδοση: 2.05 stoiximan

Γκατσίνοβιτς over 0.5 προσπάθειες στην εστία Απόδοση: 2.85 stoiximan

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα