fbpx

Κουπόνι Πέμπτης: Διπλασιασμός στο ματς του Ολυμπιακού και γκολ

Κουπόνι Πέμπτης: Διπλασιασμός στο ματς του Ολυμπιακού και γκολ

Το κουπόνι της Πέμπτης (24/08/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από τα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, που υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι. Επίσης για το Europa League μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα παιχνίδια: Σλόβαν Μπρατισλάβας-Άρης Λεμεσού και Λουντογκόρετς-Άγιαξ. Στο Στο Conference League, η Νόρτζελαντ αντιμετωπίζει την Παρτιζάν.

Νόρτζελαντ – Παρτιζάν (19:30)

Η Νόρτζελαντ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Σίλκεμποργκ για το πρωτάθλημα Δανίας. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των έξι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) υποχρεώσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Η Παρτιζάν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν. Νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 και ισοφάρισε την ήττα στο πρώτο ματς. Στη διαδικασία των πέναλτι παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμη και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με σχετική συνέπεια μέχρι στιγμής. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal στο 1.85 απόδοση στη Novibet.

Λουντογκόρετς – Άγιαξ (21:00) 

Η Λουντογκόρετς ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Τσέρνο Μόρε για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας. Για να βρεθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε με ευκολία την Αστάνα, κερδίζοντας εντός έδρας με το εμφατικό 5-1. Ο Άγιαξ υπέστη την πρώτη φετινή απώλεια στην ολλανδική Έρεντιβιζι. Σε παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Εξέλσιορ.

Προγνωστικό: Λουντογκόρετς και Άγιαξ αγωνίζονται με φουλ επιθετική φιλοσοφία, δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.85 στη Stoiximan.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Άρης Λεμεσού (21:30) 

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ηττήθηκε δύο φορές από τη Μακάμπι Χάιφα. Με συνολικό σκορ 5-2 αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Ανάλογη κατάσταση βίωσε και ο Άρης Λεμεσού, που γνώρισε τον αποκλεισμό στις λεπτομέρειες από την πολωνική Ράκοβ. Ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Κύπρου, επικρατώντας εντός έδρας 2-0 της ΑΕΚ Λάρνακας.

Προγνωστικό: Ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά και με προβλήματα στην άμυνα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε τιμή 1.87 στο Pamestoixima.

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι (22:00) 

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στις λεπτομέρειες με αντίπαλο την Γκενκ. Στο πρώτο ματς νίκησε εντός έδρας 1-0, στη ρεβάνς στο Βέλγιο ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις και έβγαλε νοκ άουτ τους γηπεδούχους. Μπήκε με το δεξί στη φετινή Stoiximan Σούπερ Λιγκ, με το εντός έδρας 2-0 επί του Πανσερραϊκού. Η Τσουκαρίτσκι ρίχνεται στην ευρωπαϊκή μάχη, έχοντας ήδη δώσει τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα Σερβίας. Συνολικός απολογισμός: 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση στις 18/08, όταν και ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Νόβι Μπέογκραντ.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από τον Ολυμπιακό να πάρει μία σχετικά επαγγελματική νίκη. Ποντάρισμα στα 2-3 Goals με 2.00 απόδοση στην Bet365, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα