fbpx

Κουπόνι Τετάρτης: Με το 1.95 στο ματς του Παναθηναϊκού και Άστον Βίλα

Κουπόνι Τετάρτης: Με το 1.95 στο ματς του Παναθηναϊκού και Άστον Βίλα

Το κουπόνι της Τετάρτης (23/08/23) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Στο Champions League ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, που αγωνίζεται στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Μπράγκα. Για την ίδια διοργάνωση, η Μόλντε υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ. Στο Conference League, η Χιμπέρνιαν φιλοξενεί την Άστον Βίλα.

Χιμπέρνιαν – Άστον Βίλα (19:45) 

Η Χιμπέρνιαν ξεπέρασε το εμπόδιο της ελβετικής Λουκέρνης, στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερνς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε με σκορ 3-1 στη Σκωτία, στη ρεβάνς η ισοπαλία 2-2 της έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Άστον Βίλα έβγαλε εξαιρετική αντίδραση μετά τη συντριβή στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική, διέλυσε εντός έδρας με το πειστικό 4-0 την Έβερτον.

Προγνωστικό: Ανώτερη σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα η Άστον Βίλα και δύσκολα θα την σταματήσει η Χιμπέρνιαν. Επιλογή το διπλό (2) με ασιατικό χάντικαπ -1.5 γκολ σε απόδοση 1.80 στη Novibet.

Μπράγκα – Παναθηναϊκός (22:00) 

Η Μπράγκα πήρε το πρώτο τρίποντο στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Σε ματς για τη 2η αγωνιστική, επιβλήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-2 απέναντι στην Τσάβες. Στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκλεισε πανεύκολα τη Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία, με δύο νίκες και συνολικό σκορ 7-1. Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη υπέρβαση για να βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα διπλά ματς με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στα πέναλτι μέσα στο «Βελοντρόμ».

Προγνωστικό: Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, σε παιχνίδι που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Ποντάρισμα στα 2-3 Goals με 1.95 απόδοση στη Stoiximan, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Μόλντε – Γαλατάσαραϊ (22:00) 

Η Μόλντε προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Βαλερένγκα. Μετράει μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε στις λεπτομέρειες το εμπόδιο της Κλάκσβικ. Η Γαλατάσαραϊ σημείωσε το πρώτο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα Τουρκίας, επικρατώντας εντός έδρας 2-0 της Τράμπζονσπορ. Για να βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκλεισε την Ολίμπια Λιουμπλιάνας με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-0.

Προγνωστικό: Η Γαλατάσαραϊ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τη Μόλντε. Έχει οριακό προβάδισμα νίκης στη Νορβηγία, επιλογή το διπλό (2) dnb σε απόδοση 1.78 στο Pamestoixima.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα