fbpx

Κουπόνι Κυριακής: Μπαρτσελόνα στο 1.91 και δύο bet με γκολ

Κουπόνι Κυριακής: Μπαρτσελόνα στο 1.91 και δύο bet με γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (20/08/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη LaLiga, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Κάντιθ. Στην Championship Αγγλίας, η Νόριτς αντιμετωπίζει τη Μίλγουολ. Στην Eredivisie διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Σπάρτα Ρότερνταμ και Φέγενορντ. Στη Superligaen Δανίας, η Μίντιλαντ φιλοξενεί την Μπρόντμπι.

Νόριτς – Μίλγουολ (14:00)

Η Νόριτς νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 την ΚΠΡ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του αγγλικού Λιγκ Καπ. Στην Τσάμπιονσιπ και μετά από δύο αγωνιστικές παραμένει αήττητη. Στην πρεμιέρα νίκησε 2-1 τη Χαλ, στη συνέχεια ακολούθησε η χορταστική ισοπαλία με σκορ 4-4 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Η Μίλγουολ υπέστη την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, με το εντός έδρας 1-0 από τη Μπρίστολ Σίτι. Δέχθηκε το κρίσιμο γκολ στις καθυστερήσεις και τέθηκε νοκ άουτ.

Προγνωστικό: Η Νόριτς βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ασταθή μέχρι στιγμής Μίλγουολ. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 2.05 στη Novibet.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Φέγενορντ (15:30) 
*Τοπικό ντέρμπι

Η Σπάρτα Ρότερνταμ ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στην ολλανδική . Στην πρεμιέρα νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 την Τσβόλε, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Η πρωταθλήτρια Φέγενορντ απέτυχε να κάνει θετική εκκίνηση στη φετινή σεζόν στην κατηγορία. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Φορτούνα Σιτάρντ. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το αριθμητικό μειονέκτημα και έτσι αναγκάστηκε να παίξει με 10 ποδοσφαιριστές από το 25ο λεπτό.

Προγνωστικό: Τοπικό ντέρμπι και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τη Φέγενορντ. Περιμένουμε «πλούσιο» θέαμα, επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.95 απόδοση στη Stoiximan.

Μίντιλαντ – Μπρόντμπι (19:00) 

Η Μίντιλαντ διέλυσε εντός έδρας με σκορ 5-1 την Ομόνοια, εξασφαλίζοντας πανάξια το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα Δανίας νίκησε εκτός έδρας 2-1 τη Βέιλε και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες. Η Μπρόντμπι έδωσε τέλος στο σερί των δύο ηττών στη Σούπερλιγκα, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-0 κόντρα στη Λίνγκμπι.

Προγνωστικό: Μίντιλαντ και Μπρόντμπι συνθέτουν ζευγάρι με εξαιρετικές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.70 απόδοση στο Pamestoixima.

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ (20:30)

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στην ισπανική Λα Λίγκα. Στην πρεμιέρα κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Χετάφε, σε παιχνίδι που έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 42ο λεπτό. Η Κάντιθ πραγματοποίησε θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Σε αναμέτρηση λεπτομερειών νίκησε εντός έδρας 1-0 την Αλαβές, με γκολ στο 7ο λεπτό του αγώνα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μπαρτσελόνα λογικά θα πάρει το πρώτο φετινό τρίποντο και χωρίς να δεχθεί γκολ. Πάμε με το combo bet 1+No Goal με 1.91 απόδοση στην Bet365.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα