fbpx

Κουπόνι Σαββάτου: Με το 1.90 της ΑΕΚ και δύο combo

Κουπόνι Σαββάτου: Με το 1.90 της ΑΕΚ και δύο combo

Το κουπόνι του Σαββάτου (19/08/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο Champions League, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Στην Premier League, η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Bundesliga, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Λειψία. Στην Eredivisie, η Αϊντχόφεν δοκιμάζεται στην έδρα της Φιτέσε.

Λεβερκούζεν – Λειψία (16:30) 

Η Λεβερκούζεν τερμάτισε στην 6η θέση στην περσινή Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνεχίζει με τον Τσάμπι Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία. Η Λειψία ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις. Στο Σούπερ Καπ διέλυσε με σκορ 3-0 την Μπάγερν Μονάχου και κατάκτησε το πρώτο φετινό τρόπαιο.

Προγνωστικό: Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, σε αναμέτρηση που λογικά θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.88 απόδοση στη Novibet.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Η Τότεναμ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Μπρέντφορντ. Πρώτο επίσημο παιχνίδι χωρίς τον Χάρι Κέιν, που μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Στην πρεμιέρα επικράτησε δύσκολα εντός έδρας με σκορ 1-1 απέναντι στη Γουλβς.

Προγνωστικό: Η Τότεναμ έδειξε σημαντικές αμυντικές αδυναμίες στην πρεμιέρα. Πιο θετική η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιλογή το διπλό (2) dnb με 1.72 απόδοση στη Stoiximan.

Φιτέσε – Αϊντχόφεν (19:45) 

Η Φιτέσε ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στην Έρεντιβιζι Ολλανδίας. Στην πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στη Φόλενταμ. Η Αϊντχόφεν έκανε το 2/2 απέναντι στη Στουρμ Γκρατς, με συνολικό σκορ 7-2 προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο (2-0) κόντρα στην Ουτρέχτη.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Αϊντχόφεν, κρίνουμε πως θα κάνει το 2/2 στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ποντάρισμα στο combo 2+Over 1.5 Goals σε τιμή 1.72 στο Pamestoixima.

ΑΕΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ (21:45) 

ΑΕΚ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ συναντήθηκαν μεσοβδόμαδα στην Κροατίας, η ελληνική ομάδα νίκησε με σκορ 2-1. Οι Κροάτες προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και ένα την ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε στο 59′ και στο 90′ έφερε τούμπα την κατάσταση. Έτσι το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η ΑΕΚ πήρε το ζητούμενο και απέκτησε το πάνω χέρι. Με σύμμαχο την «καυτή» έδρα περιμένουμε να κάνει το 2/2 απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.90 στην Bet365.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα