fbpx

Κουπόνι Τετάρτης: Με το 1.98 της Μάντσεστερ Σίτι και δύο Over

Κουπόνι Τετάρτης: Με το 1.98 της Μάντσεστερ Σίτι και δύο Over

Το κουπόνι της Τετάρτης (16/08/23) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο Super Cup, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στο Conference League, η Φλόρα Ταλίν υποδέχεται τη Φαρούλ. Στο EFL Cup Αγγλίας, η ΚΠΡ φιλοξενεί τη Νόριτς.

Φλόρα Ταλίν – Φαρούλ (19:00) 
Α’ Ματς, Φαρούλ-Φλόρα Ταλίν: 3-0

Η Φλόρα Ταλίν ηττήθηκε στη Ρουμανία με σκορ 3-0 από τη Φαρούλ. Αποτέλεσμα που της αφήνει ελάχιστες ελπίδες, στη σημερινή (16/08) ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η Φαρούλ δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο της πρόκρισης, ταξίδεψε στην Εσθονία με στόχο να ολοκληρώσει την προσπάθεια από το πρώτο ματς. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν και έξι τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης δίνει ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στη Φλόρα Ταλίν. Αμφότερε αναμένεται να παίξουν ελεύθερα, αξίζει το ποντάρισμα στο καλοπληρωμένο Over 2.5 Goals με 2.30 απόδοσηστη Novibet.

ΚΠΡ – Νόριτς (21:45) 

Η ΚΠΡ έκανε σεφτέ στη φετινή Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στην Κάρντιφ, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Η Νόριτς προέρχεται από την εντυπωσιακή ισοπαλία με το χορταστικό 4-4 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν και οι δύο φετινές υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Μέχρι στιγμής τα παιχνίδια των δύο ομάδων κρίνονται σε μεγάλα σκορ. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Over 2.5 Goals σε τιμή 1.80 στο Pamestoixima.

Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη (22:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με το δεξί την υπεράσπιση του τίτλου. Στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, επικράτησε με άνεση και σκορ 3-0 στην έδρα της Μπέρνλι. Αντίθετο ξεκίνημα έκανε η Σεβίλλη στην ισπανική Λα Λίγκα. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Βαλένθια.

Προγνωστικό: Τελικός του Σούπερ Καπ ΟΥΕΦΑ, που διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Σεβίλλη. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goals με 1.98 απόδοση στη Stoiximan.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα