fbpx

Κουπόνι Τρίτης: Με το 1.70 στο Ζάγκρεμπ και G/G στη Μασσαλία

Κουπόνι Τρίτης: Με το 1.70 στο Ζάγκρεμπ και G/G στη Μασσαλία

Στο κουπόνι της Τρίτης (15/08/23) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κροατία απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει στη Γαλλία με αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Σπάρτα Πράγας-Κοπεγχάγη και Σερβέτ-Ρέιντζερς, συμπληρώνουν το σημερινό (15/08) κουπόνι στα προγνωστικά στοιχήματος.

Σπάρτα Πράγας – Κοπεγχάγη (20:00) 
Α’ Ματς, Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας: 0-0

Η Σπάρτα Πράγας συνέχισε την εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα Τσεχίας. Επικράτησε εκτός έδρας πανεύκολα με σκορ της Γιάμπλονετς και έκανε το 4/4. Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκεται και Κοπεγχάγη στη Σούπερλιγκα Δανίας. Επιβλήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και οριακά 2-1 της αξιόμαχης Οντένσε. Μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο με τέσσερις επιτυχίες σε ισάριθμες φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα η Σπάρτα Πράγας, πάμε με τον άσο (1) σε απόδοση 2.15 στη Novibet.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ (21:00) 
*Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Η αναβολή του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στην Ελλάδα, έρχεται φυσικά σε δεύτερη μοίρα μετά την άγρια δολοφονία υποστηρικτή της ΑΕΚ. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ έχει ξεκινήσει νωχελικά τις φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κροατίας. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, μετράει μόλις ένα τρίποντο και έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς. Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, πρώτο τεστ στο Ζάγκρεμπ, ενώ η ρεβάνς στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 19/08.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να ρισκάρουν ελάχιστα. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Under 2.5 Goals σε τιμή 1.70 στη Stoiximan.

Σερβέτ – Ρέιντζερς (21:30) 
Α’ Ματς, Ρέιντζερς-Σερβέτ: 2-1

Η Σερβέτ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σεντ Γκάλεν. Τρίτο διαδοχικό «Χ» στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας, μετά από τέσσερις αγωνιστικές παραμένει αήττητη. Όλες (7) οι φετινές επίσημες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal. Η Ρέιντζερς έκανε σεφτέ στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας, επικρατώντας πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 4-0 της Λίβινγκστον. Δεύτερη διαδοχική νίκη, δείχνει να ξεπερνάει το σοκ της ήττας 1-0 από την Κιλμάρνοκ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Προγνωστικό: Η Σερβέτ σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία, σε όλες τις αναμετρήσεις της φετινής σεζόν. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με 1.65 απόδοση στο Pamestoixima.

Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός (22:00)
Α’ Ματς, Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: 1-0

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις στη φετινή Λιγκ 1 Γαλλίας. Στην πρεμιέρα επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στη Ρεμς. Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στη σεζόν, επικράτησε δίκαια εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη Μαρσέιγ. Στη ρεβάνς του «Βελοντρόμ» θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το προβάδισμα από την πρώτη αναμέτρηση, αναφορικά με την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Μαρσέιγ θα έχει σύμμαχο το «καυτό» κοινό της, αλλά αμυντικά δείχνει να μην εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις και να φανεί απειλητικός. Αξίζει το ποντάρισμα στο καλοπληρωμένο Goal/Goal με 2.00 απόδοση στην Bet365.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα